-
Ma tesko je to s razlicitim misljenjima, odluku treba donjeti odmah, ja sam bila 22. tj. pa sam imala jaaaako malo vremena a kamoli s 24 koji je granica. Dobila sam ista misljenja od svih doktora kod kojih sam bila ali jasno da me kopa sto su to sve bili doktori iz iste bolnice, dakle medusobno su pricali o tome, naravno da mi je proslo kroz glavu da nece jedan drugom pobijat dijagnozu. Al su me poslali i kod Kurjaka, na neki skroz novi uzv, jos je i nekakva TV ekipa bila tamo da on demonstrira kako taj uzv radi. Kad je i on vidio isto nisam vise imala sta trazit dalje... Dobila sam strucnjaka sa najnovijom opremom, sta vise da trazim??
Naravno, i nakon 5 godina, prode mi kroz glavu pitanje "a sta da sam odlucila riskirat?" ali od toga sad nista. Tako je kako je, moram vjerovat u sebe i u te doktore.
Mitovski, neopisivo mi je zao tvoje prijateljice...
Molim te reci joj, iako ti se sad cini da nije trenutak ali puno ce joj ta info koristit, da moze traziti, ako je 24. tj a posebno ako ga je prosla u vrijeme pobacaja, da joj bebu upisu u knjigu rodenih i u knjigu umrlih.
Kasnije ce joj to puno znacit, vjeruj mi, meni je uzasno zao sto to nisam znala tad. Moze traziti i da pokopa bebu a ne da ju odnesu ko zna kud...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma