Ovako cure, detaljno ću napisati kad jednom kad se sve smiri sjednem s njom i kad mi smireno ispriča što je i kako je. Glupo mi je sada da se ovdje raspravlja jer sam i gore naglasila da ne znam koliko sam shvatila i koliko je ona shvatila i dobro meni prenjela. Naši razgovori su uglavnom kroz plakanje i nje i mene, ona je još u šoku, glas joj je potpuno neprepoznatljiv i uglavnom se u tim razgovorima trudim utješiti je i dati joj podršku a ne kopati što, kako, zašto. Dovoljno joj je teško.
Kažem, rekla sam joj za drugo mišljenje, preporučila gdje da se obrati ali ona je donjela svoju odluku i sigurna je u to da joj liječnici govore istinu i da je to tako i tko sam onda ja i od kuda mi pravo da sada kopam po tome a mislim da kako je i koksy napisala da dobiješ i 50 istih mišljenja uvijek ćeš se pitati a što da sam....
Koksy hvala ti na informaciji prenjeti ću joj iako ni sama ne znam kako jer ne mogu preko usta prevaliti tu riječ, ali npr meni bi tako nešto jako puno značilo a vjerujem da će i njoj koliko ju poznajem. Nisam bila sigurna ima li na to pravo.