Pokazuje rezultate 1 do 50 od 76

Tema: Turnerov sindrom - prekid trudnoće u 24tj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Eto, nemamo riječi niti ona niti ja. Upravo im je to danas ona rekla da će ih tužiti, ali kome, šta.
    Ono što je ona ovih dana proživljavala je prebolno. Gdje je nestala ljudskost? Što se to događa meni nije jasno. Znam da ima divnih liječnika ali previše puta sam vidjela i čula ovakve priče.
    Jesi sigurna u ovo da nakon 24tj nema induciranog poroda, jer su oni navodno rekli da ako nalaz MR bude loš da će odobriti prekid trudnoće a tada će ona već biti i 25tj.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Eto, nemamo riječi niti ona niti ja. Upravo im je to danas ona rekla da će ih tužiti, ali kome, šta.
    Ono što je ona ovih dana proživljavala je prebolno. Gdje je nestala ljudskost? Što se to događa meni nije jasno. Znam da ima divnih liječnika ali previše puta sam vidjela i čula ovakve priče.
    Jesi sigurna u ovo da nakon 24tj nema induciranog poroda, jer su oni navodno rekli da ako nalaz MR bude loš da će odobriti prekid trudnoće a tada će ona već biti i 25tj.
    vjerojatno postoje i okolnosti bolesti nespojive sa životom , ako je dijagnoza gotovo 100% pouzdana. Zbog obične teške bolesti rok je 22 tj.
    Što se tiče MR mozga fetusa, meni je bila nuđena, više u eksperimentalne svrhe (jedana doktorica je radila doktorat na temu razvoja mozga djece sa srčanim greškama u trudnoći ) , kad su mi kćeri 21 tj. otkrili kompleksnu srčanu grešku. Ja sam ju odbila, obzirom da sam odlučila roditi, a pretraga mi je mogla reći samo da li mozak naizgled izgleda normalno, ali kako će on funkcionirati nakon poroda, operacijia i nakon nekog vremena , to mi nije mogao reći. Hoću reći, MR vjerojatno može vidjeti strukture, ali njihovo funkcioniranje sigurno ostaje nepoznanica , kako i kod zrdavih beba u trudnoći i nakon poroda.
    Zaista mi je žao što tvoja prijateljia prolazi, a posebno mi je žao što nepotrebno prolazi ovaj silan stres. Nadam se da će nakon pretrage imati odgovore koje traži i da će znati što učiniti (ili ne učiniti).~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •