Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
mitrovski, ova stuacija u koju su liječnici doveli tvoju prijtaljicu nema niti zrnca čovječnosti u sebi. Ženi u 24 tj. trudnoće predlagati inducirani porod sa ovako dvojakim nalazima, znajući da komisija neće odobriti obzirom da je rok za podnošenje 22 tj. (a nakon toga jedino ako je plod mrtav ili je majka ugrožena). Ma strašno, trebalo bi ih tužiti za duševne boli i psihičko maltretiranje, nažalost nitko u ovakvoj situaciji nema snage za borbu sa vjetrenjačama.
Potpis!
Zato je meni i bilo cudno kako su doktori pristali napraviti pobacaj tj. kako je ta odluka donesena u 24. tj a bez odobrenja komisije. Jer kazem, sjecam se da je kod mene bio zadnji cas posto se malformacija otkrila u 22. tj kod privatnika i on me isti dan poslao na SD, nazvao je Hafnera da me odmah primi jer sam u kriticnim tjednima.

Nazalost tako je kako je, sumnjam da ce tvoja prijateljica ista postic tuzbom. Mozemo se samo nadat da se otkrije nesto trece, nesto operabilno, nesto sto ce znacit da beba jos uvijek ima sansu ua zivot...

Saljem bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~