Pokazuje rezultate 1 do 50 od 76

Tema: Turnerov sindrom - prekid trudnoće u 24tj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Meni je stravično da tako lako kažu da predlažu prekid a da je nisu npr poslali odmah na MR . Pitam se zar nisu mogli npr reći vidimo da nešto nije u redu, postoji neka cista ali s uzv ne možemo ništa sa sigurnošću reći pa ćemo napraviti MR da budemo pametniji, a ne odmah prekid trudnoće. Zar smo im stvarno samo brojevi?
    Oni nju šalju na MR sada da bi se ustvari vidjelo uopće što je to jeli cista i uopće gdje se nalazi i dali je zahvatila mozak. Isto su sada spomenuli mogućnost da ta tvorba možda neće više rasti nego će ostati takva kakva je.
    Uglavnom ona je odlučila ako postoji ikakva nada roditi to dijete, jer kaže da je to njeno dijete i da če ga voljeti kakvo god bilo.

mara68 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Držimo fige da sve ipak bude ok...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    kaže da je to njeno dijete i da če ga voljeti kakvo god bilo.
    Eto kakav obrat u dva dana...još prekjučer je samo željela da sve što prije završi.
    Tako kako sada razmišlja tvoja prijateljica, razmišljala je i moja kuma prije 22 godine...
    Danas je sretna i neizmjerno ponosna na to dijete koje su liječnici željeli uništiti.
    Neka se dragi Bog smiluje i neka priča s tvojom prijateljicom završi na isti način.

Tina84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Uglavnom ona je odlučila ako postoji ikakva nada roditi to dijete, jer kaže da je to njeno dijete i da če ga voljeti kakvo god bilo.
    Ovo mi je najljepša rečenica u cijeloj toj teškoj temi.
    Daj Bože da sve sretno završi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •