Pokazuje rezultate 1 do 50 od 123

Tema: Tempo života, financije, sreća,... život

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

U mom "Amish" svijetu financije ne donose nikakvu sreću. Mm i ja smo jednako sretni kad imamo još 100 kn "do Ponedjeljka" ili kad uopće ni ne znamo koliko nam je ostalo al ima dovoljno. Da je lakše s lovom jest, ali kad se naučiš funkcionirati i bez nje, nekad ni ne primjetiš da ti je 3 dana novčanik potpuno prazan. Ajd to je tako zapravo od kad je mm prestao pušti, do tad je bila lagana panika i nervoza u zraku.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    U mom "Amish" svijetu financije ne donose nikakvu sreću. Mm i ja smo jednako sretni kad imamo još 100 kn "do Ponedjeljka" ili kad uopće ni ne znamo koliko nam je ostalo al ima dovoljno. Da je lakše s lovom jest, ali kad se naučiš funkcionirati i bez nje, nekad ni ne primjetiš da ti je 3 dana novčanik potpuno prazan. Ajd to je tako zapravo od kad je mm prestao pušti, do tad je bila lagana panika i nervoza u zraku.
    ma i meni je tako, ne veseli mene što imam para, ali me nebi ni veselilo da dodje ovrha za struju il banka sjedne na stan
    nisi ti amiš, svi mi ne trebamo lovu ko lovu nego lovu zbog ovog..

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

u mom materijalnom svijetu meni financije donose olakšanje,onako lijepo je imati koju kunu na računu, pa znati da možeš uzeti ako ti zatreba, znati da možeš posuditi prijatelju koji nema recimo za nepredviđene izdatke od kojih se noću ne spava...
    baš je dobar osjećaj.

proporcionalno obrnut onome kad znaš da nemaš, da je na računu 0, zero, ništa, a ti nemaš kud i moraš ih stvoriti, pa opet dolazimo do onog nespavanja od prije.
    zato rekla bih, ne, ne moraju i ne garantiraju sreću ali za mene osobno, jedno opuštenije i smirenije življenje definitivno da.
    Posljednje uređivanje od flopica : 28.05.2011. at 10:05

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •