Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
Meda ja sam skoro ko tvoja mama. Živim 100 metara od posla,, radim od 7-15, a u 10 sam doma na gablecu i družim se s djetetom.
i onda moraš otvoriti temu o užurbanosti, stresu, bujici itd itd jer je to danas u trendu, ono - must je biti u stresu
ne mislim tu isključivo na tebe, svi se stalno žale (u RL) na taj brzi ritam, užurbanost itd.

a ja stalno imam osjećaj da nešto opako propuštam kad nemam taj filing da smo ubrzani.

dobro kaže mima, ako je uzrok užurbanosti te nesretne aktivnosti dva put tjedno, blago se nama s takvim stresom.

viciano (razmaženo) je to sve, rekla bi moja nona. a nona od krumpirić bi se sigurno složila.

ja u stvari ne kontam taj ubrzani ritam nikako. razumijem egzistencijalne probleme, razumijem svašta, al taj ubrzani ritam kod ljudi koji rade osam sati na dan - ne razumijem. ok, ako si ministar, gradonačelnik, predsjednik uprave banke, onda si i prije i sad radio puno.

šta je sad tako ubrzanije nego prije, nije mi jasno. da volim ići na masažu, kao cubana, sigurno bih našla vremena za tu masažu. novci su druga stvar. al to opet nema veze sa ubrzanosti današnjeg vremena. smedja, do kad ti radiš? ja radim do 4, možda ima veze što živim u ri, a ne u zg, pa sam doma u 4 i pol, a već sam pokupila M iz vrtića. J dolazi sam doma iz škole i sam ide doma u školu.
djeca mi idu svaki na jednu aktivnost. i to M samo zato jer je strašno inzistirala. dok je ona na plesu, ja, zamisli - pijem kavu na prekrasnom trgu. s intencijom i vječnim planom () vježbanja u obližnjem fitnes centru. dakle, da nisam lenja, stigla bih itekako i vježbati.
i sad je 6 sati, mi smo sve obavili i možemo raditi što god želimo.
J je il na treningu, il u parku. to je ajmo reć neki redovan život. s time da znam raditi, kad stisne, i prekovremeno, znam ići i na službeni put, zna i mm.

a nemam pojma, kako vi živite?

mima, suoči se sa činjenicom da je mama jednostavno - u pravu