super tema sa još nekoliko dobrih tema u sebi. puno se toga može napisati kako je bilo nekada, kako je sada, pa o antirecesijskim mjerama (ima onaj prekrasan veliki topic o tome), a meni se posebno svidio prvi post od Anemone. U ovom užurbanom i stresnom životu bio mi je pravi gušt čitati o vrtu i kako svaki slobodan trenutak provode na selu.
Mi imamo gdje otići u prirodu, ali je udaljeno 120 km pa je neizvedivo često ići (manje vremenski, više finacijski).
nama trenutno isto nije idilično, vozimo se dosta do posla i to ne zajedno jer ne možemo uskladiti radno vrijeme. mm radi tri smjene, ja dođem doma oko 17,15. tu je škola, po jedna aktivnost za svako dijete. sebi priuštim fitness, ali u 21h kada djeca odu na spavanje. o troškovima života neću ni pisati.
tu je još gužva u kući zbog čega često nemamo svoj mir. ali napisala sam trenutno jer vjerujem u bolje sutra i da ćemo već nešto smisliti i da će se situacija promijeniti na bolje. ne odustajemo od svojih vizija, ovo je samo trenutno
Ustvari ove vaše male ideje su mi baš super, daju mi inspiraciju da dođem kući i s vrata viknem: oblačite tenisice, idemo na bicikl ... što ustvari sve češće i napravim
dođe mi trenutak kad sam i zbog razno raznih stvari, ali malim koracima do boljeg sutra ... puna sam optimizma, lupilo me ovo sunce