-
-
ja imam mašinu s 1200 okretaja, i nisam primjetila da mi se roba uništava, odnosno ono što nije kvalitetno, uništilo bi se tak i tak, a ostalo traje i traje. Perem i kamarisove platnene (imam ih 3
).
Ena, provjeri da li ti mašina ima gumb za smanjivanje broja okretaja, meni kad taj gumb stisnem pere na 600 okretaja.
-
Na žalost ninaXY, nemam takav gumbić.
Jedino što mogu pričekati kada dođe ispiranje, zatim prekinuti program i uključiti posebnu funkciju za ispiranje koja ima centrifugu sa manjim brojem okretaja.
-
Moja isto ima 1000 okretaja, ali jedino što sam primjetila i što mi smeta je da se roba gužva dosta. Ali imam za smanjit okretaje,pa ću to učinit.
A platnene pelenice tek stižu za koji tjedan
-
Kamarisove pelene vec duze od godinu dana perem na 1400 okretaja i susim ih u susilici- nekad ih znam i okrenut na 95° i jos su u dobrom stanju.
Moguce da je do masine a ne do kvalitete pelena ili do broja okretaja.
-
i ja svoje centrifugiram na 1000 i ni na njima, ni na drugoj robi nema znakova trošenja
-
hm..hm...hm... nije li na ovom topicu bila neka slika s tim rupicama?
zona sumraka.
-
-
Ma, postoje dva ista topica, slike su na drugom. Kada sam kreirala topic imala sam nekih problema sa vezom pa su se pojavila dva ista.
Molila bih moderatora ako može ta dva spojiti u jedan.
Ne znam više što je. Može biti da je od deterđenta - makar više pazim na odžavanje nego što piše u uputstvima, može biti da je do perilice (od Gorenja) - samo mi nije jasno zašto mi se ostale pelene i rublje ne nište, a može biti i da je malo lošiji materijal.
No više vjerujem da je do perilice. U svakom slučaju - imam peh.
-
po svemu sudeći, mogao bi biti loš materijal :/
-
Vidjela sma kasnije i onaj drugi topic. Nase Kamarisove pelene su drugacije- one sa uzorkom brodica. a masina je isto Gorenje. Moguce da je materijal los.
Nedavno sam vidjela Loties pelene- u jako losem stanju...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma