Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Da se požalim

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Da se požalim

Prije dva-tri mjeseca pokvarila nam se stara perilica rublja te smo morali kupiti novu. Kako nemam sušilicu, prilikom kupnje nove perilice inzistirala sam na perilici sa 1000 okretaja kako bi se prilikom pranja pelene bolje ocijedile pa tako i brže osušile.
    I...napravila sam VELIKU GREŠKU!
    Sada se Kamarisove pamučne pelene svakim pranjem se sve više troše, pojavljuju se na nekim mjestima rupice .
    A MM mi je lijepo rekao da perilica sa većim brojem okretaja uništava odjeću. Makar, nisam primjetila da su druge pelene (AIO, pockets) uništene (niti druga djeća, no drugu odjeću ne perem tako često kao pelene) samo te pamučne pelene. Nadam se da će izdržati barem do Lanine godine dana.
    Zato, drage moje, ako ćete kojim slučajem morati kupovati novu perilicu, pripazite koju kupujete tj. s kojim brojem okretaja. Nemojte učiniti grešku kao ja.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ja imam mašinu s 1200 okretaja, i nisam primjetila da mi se roba uništava, odnosno ono što nije kvalitetno, uništilo bi se tak i tak, a ostalo traje i traje. Perem i kamarisove platnene (imam ih 3 ).
    Ena, provjeri da li ti mašina ima gumb za smanjivanje broja okretaja, meni kad taj gumb stisnem pere na 600 okretaja.

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Na žalost ninaXY, nemam takav gumbić.
    Jedino što mogu pričekati kada dođe ispiranje, zatim prekinuti program i uključiti posebnu funkciju za ispiranje koja ima centrifugu sa manjim brojem okretaja.

ruby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Moja isto ima 1000 okretaja, ali jedino što sam primjetila i što mi smeta je da se roba gužva dosta. Ali imam za smanjit okretaje,pa ću to učinit.
    A platnene pelenice tek stižu za koji tjedan

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Kamarisove pelene vec duze od godinu dana perem na 1400 okretaja i susim ih u susilici- nekad ih znam i okrenut na 95° i jos su u dobrom stanju.
    Moguce da je do masine a ne do kvalitete pelena ili do broja okretaja.

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

i ja svoje centrifugiram na 1000 i ni na njima, ni na drugoj robi nema znakova trošenja

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

hm..hm...hm... nije li na ovom topicu bila neka slika s tim rupicama?

zona sumraka.

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ma, postoje dva ista topica, slike su na drugom. Kada sam kreirala topic imala sam nekih problema sa vezom pa su se pojavila dva ista.

Molila bih moderatora ako može ta dva spojiti u jedan.

Ne znam više što je. Može biti da je od deterđenta - makar više pazim na odžavanje nego što piše u uputstvima, može biti da je do perilice (od Gorenja) - samo mi nije jasno zašto mi se ostale pelene i rublje ne nište, a može biti i da je malo lošiji materijal.

No više vjerujem da je do perilice. U svakom slučaju - imam peh.

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

po svemu sudeći, mogao bi biti loš materijal :/

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Vidjela sma kasnije i onaj drugi topic. Nase Kamarisove pelene su drugacije- one sa uzorkom brodica. a masina je isto Gorenje. Moguce da je materijal los.
    Nedavno sam vidjela Loties pelene- u jako losem stanju...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •