-
ZAHTJEV ZA PRIVREMENO UZDRZAVANJE
Molim vas, može li mi netko reći- kako se podnosi zahtjev za privremeno uzdržavanj na centru za soc.skrb???
imam sve uvjete i dokumente, samo me zanima dal moram napisati taj zahtjev ili samo odem tamo!? imam pravomoćnu sudsku odluku o alimentaciji,također prošlo je 6mj.od pravomoćnosti. i imam kaznenu prijavu protiv oca djeteta zbog ne plaćanja alimentacije!! dal još šta trebam!? hvala!
-
-
sretno ti bilo sa zahtjevom, mene su na CZSS totalno izmaltretirali i postavljuju se kao da sam ja optuzena u cijeloj prici ( iako sam u zadnjih godinu dana dobila samo 2 alimentacije ), BM ih je odje.. i rekao neka ga tuze i to je to. Rasplet price je da meni nisu nista odobrili, a kamo li isplatili, a nije niti on.. i koje su sankcije: bas nikakve. Podnjela sam privatnu tuzbu preko odvjetnika., sram ih bilo!
-
jutros sam sat vremena čekala da se netko pojavi na poslu od soc.radnika ili pravnika u centru za soc.skrb, pojavio se nije nitko, uglavnom teta u pisarnici me uputila da pošaljem pismenu molbu za privremeno uzdržavanje.
-
to nije nista.. mene su nekoliko puta pozvali da dođem na centar ( u vrijeme kada radim ) i to samo zato jer do BM ne mogu doci ( naravno da ne dize pozive niti se javlja na telfon ) i onda bi cekala po sat vremena ispred vrata jer imaju stranku. Ma totalna sramota, ful sam ljuta na sve tamo. Zabranila sam da me ikada vise pozovu da dođem osim ako nije u direktnoj vezi sa necim sto JA moram donjeti ili napraviti.
-
dobre vijesti..
nakon godinu i pol povlacenja napokon su mi odobrili zahtjev za privremeno uzdrzavanje 
uza sve moguce i nemoguce zalbe.. i svakakva tumacenja i razloge.. cak ce isplatiti i zaostatke...
nije nesto, ali je itekako dobrodosla pomoc
-
malo dizem iz pepela... pune dvije godine nakon sto smo dobili privremeno uzdrzavanje, dobila sam obavijest od DORH-a o pokretanju kaznenog postupka.
Prije bi mi bilo zao i nebi isla tako daleko, ali sada.. nakon dvije godine i sto BM nije pokazao niti trunku interesa, a u medjuvremenu se hvali sa svojim direktorskim radnim mjestima, cak mi je malo i drago na mogucnost da ga zatvore ( po mogucnosti sa nekim debelim, celavim homosexualcem
) na 3 mjeseca do 3 godine
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma