-
Intuicija i žalostan ishod,no idemo dalje!!!
Drage moje nakon dvije teme u kratkom vremenu,prvo o ne osjećanju nikakvih simptoma,pa zatim o zločestom hematomu,i bebici čije srce ne kuca i nakon neke blesavog ružnog predosjećaja,više nisam trudnica,i bebača više nema
!
Prije tjedan dana počelo je lagani iscjedak,trk kod gin.na pregled,vidio je ogromni hematom,a bebicu jedve,za srčeko naravno ništa.
Iscjedak se pojačavao i u sub.ujutro u bolnicu,na uzv,jedna gv totalno,nepravilnog oblika,hematom,i na moju "radost" još jedna gv.
Koliko sam si željela dvojke...
U ponedjeljak ponovljen hcg,uzv,i za četvrtak kiretaža.
Ništa,ali baš ništa u tom trenu nisam željela nego da sve čim prije prođe,strah od kiretaže je bio nepodnošljiv,tako da sam dan prije uzela nešto za smirenje.
Sjedim na odjelu čekam,bila je malo gužvica,no svi ljubazni,a mene strah
drži,i ne pušta.
Zovu me ulazim u ordinaciju,molim da mi daju nešto,jer me užasno stran,a predivna sestra i dr.vele ne brinete,nema problema.
Zaista dobivam nešto u ruku,lagano sam ošamučena,dr.obavlja svoje i stalno pita jel boli,suze idu jedna za drugom ,nemogu prestati jecati od boli u duši,a fizička je tako slaba da nije vrijedna spomena.Odvoze me u sobu,i dalje me drže veliki val emocija,
kao da če iskočiti.Sestre jako ljubazne,ma predivne.
Smirim se,pričam sa trudnicama oko sebe,i neka im Bog da snage,jer njihove bebice nisu zdrave.
Jedna mi kaže,bolje sada da Vam se desilo nego poslje.
Nakon dva sata idem doma,uz pregled dr.upute,i kažem samoj sebi,kako ste divni,i Bog vas blagoslovio.
Trenutno odmaram,neznam dali ću ikada znati jel su u pitanju bile jedna ili dvije bebice,to su moji mali
Imam dvoje predivne dječice,znam da ču opet osjetiti čari majčinstva,no zasada ne pomišljam na to,treba vremena.
Od svega ovoga,jedna stvar u svemu je uvijek bila prisutna,od prvog plusa na testu,osjećaj da nešto ne valja,tupi,ružan al bio je tu,pogotovo kad su nestali simptomi.
Tako je stvarno trebalo biti,optimista sam veselim se novim danima,hvala Rode na lijepim i informativnim tekstovima.
-
Isplači se, koliko možeš. Misli na svoju dječicu. Sve najbolje ti želim.
-
Drži se! Od kad si otvorila onu prvu temu često te se sjetim
Žao mi je da je tako završilo
-
-
-
Imala sam sličnu situaciju lani u kolovozu. Na testu +, UVZ ništa, beta pozitivna ali za dva dana nije skoro ništa narasla, pa probadanja, sumnja na vanmaterničnu, ostave me u bolnici, nigdje se na UVZ ništa ne viti, beta pada sama, dogovore na kraju kiretažu koje sam se bojala panično, išla na opču jer imam problema s lokalnom. Na kraju je nalaz kiretaže pokazao da unutar maternice nije bilo znakova trudnoće u vidu korionskih resica, dok su ostali znakovi bili tu. Dakle zametak nije ni bio tu. Beta pala na 0 nakon tjedan dana.
Moje crne slutnje su bile u vidu grozne nesanice, nisam spavala noćima uopće, jednostavni nisam mogla oka sklopiti od prije testa pa sve do par dana nakon kiretaže. To mi se ponovilo u studenom kada mi je opet test pokazao +, kasnila M tjedan dana, opet 10 dana nespavanja, prokrvarila, UVZ se ništa vidlo, očito biokemijska bila tada. Za prvo nisam nikada saznala što je na kraju bilo da li vanmaternična ili rani spontani.
-
-
Strašno je to kad znaš da nije kako treba biti a ne mozes ništa moram priznati i ja sam imala problema sa spavanjem ali do sna to nisam povezivala
Prije ovoga mislim da sam i ja imala biokemijsku no ne mogu to potvrditi jer nisam radila test i nisam išla kod Dr jer je bila n godina... Ah valjda će drugi puta biti bolje držim i tebi i sebi i svima kojima ne ide palceve
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma