Citiraj Mellyca prvotno napisa Vidi poruku
P.s. Ste primjetili da vecina izlozenih kuhinja ili one na slikama u katalozima imaju sve donje elemente u ladicama, i po mogucnosti gornje na ventus otvaranje?
Do sada nisam to primjećivala... ali krenula sam listati sve časopise o uređenju stana koje sam nagomilala i skoncentrirala se baš na tipove elemenata - i da, stvarno ih je puno takvih. Iako, u knjigama o dizajnu još uvijek prevladava "stara škola" (a možda i zato jer su izdane prije nekoliko godina, uglavnom ne friško).
Hvala na odgovorima! Znači - praktično je. Za ovo gore (ventus, znači) mi se učinilo da bi bilo zgodno kod pražnjenja suđerice - da vratašca ne smetaju kad filam police suđem... Vidjet ću koliko će to poskupiti konačan "proizvod", pa ću odlučiti.
Isto tako, majstori me odgovaraju od otvorenih polica; ali ipak ću ih negdje staviti da malo "razbiju" zatvorenost...
Također mi se činilo zgodnim imati police s rolo-vratima (mislim, mehanizam kao kod roleta), ali su me za to svi stolari upozorili da je strašno skupo. Ipak, vidjela sam nešto slično u Ikeinom katalogu (zaboravih cijenu a nemam vremena prosurfati), pa možda 1 negdje ubacim (ako nije "prepapreno)...