Pokazuje rezultate 1 do 50 od 281

Tema: gdje kupiti ebook reader? i koji preporučujete

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ja stalno skicam onaj novi kindle fire
    Ja sam ga isto gledala, pa se nisam nista usudila... vidjela sam vec dosta tableta (jer to je tablet) i vecina me nije odusevila. Dok ne naidje neki tablet koji bi mi bio po mjeri ostajem na kombinaciji laptop + ebook reader + mobitel.

Ja bih pak rado da izadje ultratanki e-ink reader formata dx ali u boji - da napokon mogu citati pdf-ove formata A4, i da pri tome mogu "zvrljati" biljeske po njemu s olovkicom (po ekranu) i onda jos negdje isprintati s tim biljeskama. Ima nekih naznaka prema tome ali nije to jos na nivou da bih ista kupila.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam ga isto gledala, pa se nisam nista usudila... vidjela sam vec dosta tableta (jer to je tablet) i vecina me nije odusevila. Dok ne naidje neki tablet koji bi mi bio po mjeri ostajem na kombinaciji laptop + ebook reader + mobitel.

Ja bih pak rado da izadje ultratanki e-ink reader formata dx ali u boji - da napokon mogu citati pdf-ove formata A4, i da pri tome mogu "zvrljati" biljeske po njemu s olovkicom (po ekranu) i onda jos negdje isprintati s tim biljeskama. Ima nekih naznaka prema tome ali nije to jos na nivou da bih ista kupila.
    imamo istu kombinaciju i iste potrebe

necaknnja mi je ljetos kupila fire i zadovoljna je. ipak pricamo o teen curi.
    i znam da je tablet, ali mislim da je best buy, ali je nezgodno sto oni van USA ne mogu puno toga, dok je za kindle reader ipak sve dostupno.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kako se puni, treba li nekakav adapter?

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    kako se puni, treba li nekakav adapter?
    ne treba. puni se usb-om, preko računala.
    bar je takav slučaj s mojim kindle čitačem.
    Posljednje uređivanje od anamar : 14.12.2012. at 20:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •