Citiraj Vjeverica77 prvotno napisa Vidi poruku
Nisam, moram priznati. Sad naletih na ovo http://reviews.cnet.com/e-book-reade...5227500-2.html Pročitaj malo komentare dole ispod
Joooooj, za poludit mi je, svaki ereader za kojeg sam citala reviews ima sto dobrih i sto losih strana.
Danas sam procitala da su Noble and Barnes (vlasnici i proizvodjaci Nooka) prodali jako malo Nookova, tj manje nego su planirali i da se sada spekulira da li ce potpuno izaci iz hardware marketa. Tako da sam odlucila ne kupiti Nook nego i dalje traziti.
Kindle ne zelim nikakav jer mi se ne svidja sto knjige moze kupovati samo kod njih.
Opet sam se vratila na razmisljanja o Sonyu, makar njihovi su svi modeli bez integriranog svjetla, no, navodno su im jako snizene cijene sto bi mogao biti znak da je novi model na pomolu. Ima netko nekoga tko radi za Sony?? Inside information?? haha
Sutra moram malo prouciti i Kobo ereadere.
Kako imam rodbinu u Engleskoj, imam mogucnost posudjivanja knjiga iz njihovih knjiznica. Zabadava. Rekli su mi da sa Kobom mogu sve skinuti, cak i audio knjige. E, sad moram prokopati koji je to tocno Kobo itd.

Ima netko iskustva sa Koboima??