noć prije uskrsa...ili da krenem od dana ranije,velika Subota...ja radim ručak,punjene lignje,kuhani krumpir i tartar.......mljac........ali na zadnjoj kontroli tlak je skočio i ja sebi pripremim i glavicu češnjaka.I pasalo mi je, a tlak se normalizirao..sve do ponoći..jutro sam dočekala iznad kade,povraćajući jer nad školjku nisam mogla...ujutro sam tako loše izgledala i mm me odveze na merkur da provjerimo da li je sve ok sa bebom...moj gin kaže da je žuć reagirala na češnjak, napravi i krvnu sliku i crp i sve je ok, dobijem 3 boce infuzije i pošalje me doma..prekrasan uskrs, a moj sin taj dan slavi 4.rođendan(koji je službeno u ponedjeljak ali spojili smo ga sa uskrsom).Cijelo sam popodne izgkedala kao mačka prije nego što se omaci,ma niti minute mira nigdje.U ponoć mi je pukao vodenjak, a Marta je u 3 ugledala svijet,na bracin 4.rođendan....sve pohvale i najveće hvala prekrasnoj doktorici Zmijanac,mladoj doktorici dalmatinka je i neznam joj prezime,nešto sa M koja me porodila i babici Ivani, također i babici Tonki koja je bila prisutna,,,