dana 29.07. rodila sam svoju malu Ljubav u petrovu bolnicu, carskim rezom. Termin mi je bio 11.08.
-2.45 u noći probudila se mokra, počela je curiti plodna voda
-odmah probudim muža, spremimo zadne stvari u torbu koja je već nekoliko dana bila spremna i krenemo
-zagreb je ljeti pust, naročit noću, tako da smo brzo stigli
-prodisavala sam trudove u autu
-primili su me na kontrolu: prva dr. nije mogla napipati koliko sam bila otvorena jer mi je trbuh bio jako visoko a ona je imala kratke prstiće, druga dr. napipa 1 cm. otvorena, nakon toga ja njima kažem da je beba na zadak, pa zovu treću dr. koja je opipom ustanovila da je beba stvarno na zadak, ali četvrta dr. nije vjerovala njenom opipu, pa da bude sigurna ide po uzv i ustanovi da je bebica stvarno na zadak
-dobijem klistir, koji nije meni bilo ništa strašno, s obzirom da kada mi je doma pukla plodna voda od uzbuđenja sam dobila lagani p..lj.v.
-stavljaju me u boksu s ctg-om koji ne prikaže skoro nikakve trudove, a mene je jako bolilo na trenutke, pa sam si mislila kako su ti pravi trudovi..
-u 7 je bila smjena pa novi dr. odluće da idem na carski s obzirom da nisam bila otvorena još ništa osim onog 1 cm. a i beba na zadak
-odlućim se za spinalnu anesteziju, ali mi anesteziologinja ne nađe izprve di treba bosti u ledja pa me bode 4 puta +lokalna anestezija
-odlučujem darivati umbilikalnu krv pa su mi izvadili krv
-onog dana šta anestezija, šta vađenje krvi đta injekcija protiv bolova bodu me 15 puta
-u 10.44 rodi se moj sin...lijepo je bilo biti budan u operacionoj sali i čuti prvi plač mog djeteta...spoznaja da ON postoji, da nije više "trbuh", pokazuju mi ga, ne mogu vjerovati, lice mi se pretvori u osmijeh.
NAJLIJEPŠI DOGAĐAJ U MOM ŽIVOTU :D
p.s.nadam se da Vas nisam zamarala mojim načinom pisanja.