-
stigla mala mare
drage moje curice evo kratke price o mom drugom porodu.
14.05 , dva tjedna prije termina izveli smo mm nas sinčić i ja cijeli dan smo proveli vani i bilo nam je super, malo bili na kavici, pa se igrali na livadi, gledali patkice, vrijeme je bilo predivno i stvarno smo guštali. MM me zezao kako ću sutra roditi, a sama sam mislila kako ce se još dogoditi da cu i prenjeti, i tako polako je došla većer, malenog smo stavili leći, a mene je počelo nešto boluckati, doduše cijelu trudnoću mene je bolilo nešto, imala dosta jake bh kontrakcije, tako da nisam obračala paznju na tu bol, ako se to može tako i nazvati.MM je odlučio otići popit piće , a ja ga zezala kako su mi trudovi svake 3, 4 minute(svako toliko bi me malo zabolilo) i da bi mogla rodit kući, on se nasmija i reka da su to lažni trudovi i da se ne brinem. I ja sam sama tako mislila...on otišao na piće , a ja u krevet, ali nisam mogla zaspati,nekako sam bila nervozna, uzbuđena...oko 22.30 sam se digla , mm došao kući pa smo se nastavili zafrkavat kako mene uvijek nešto boli, ali trudovi su i dalje bili svake 3, 4 min. Oko 23.30 ipak sam odlučila da eto odem na hitni prijem pa da vidim šta se događa iako sam bila uvjerena da će me poslati kući.oko 00.30 trudovi su postali malo jači ali još nisam bila sigurna da je to , to. Tad me doktor pregledao i rekao da sam otvorena 6 cm. Nisam mogla vjerovati. Bila sam uzbuđena jer sam znala da ću brzo ugledati svoju malu Maru.Sljedilo je cišćenje, i šetnjca po hodniku.
U 02.30 bila sam baš umorna od te silne šetnje pa sam to rekla babici i ona me smjestila na stol u rađaonu. Trudovi su sad bili dosta jači, ali razmak je i dalje ostao 3, 4 min pa ih nisam doživila kao nešto strašno.
u 03,00 doktor me pogledao 8-9 cm otvorena i kako su mi trudovi bili jaki nije bilo potrebno ni za gelom , ni dripom, ma ni za cim.
U 03.15 osjetila sam jak pritisak i znala sam da me od moje mrve dijele samo minute.Babica je bila stvarno predivna , zamolila sam ako mi može pomoć, tj ako ne bude potrebe da me ne reže.I uistinu sve je proslo super, nije bilo potrebe za rezanjem, malena je izašla u 03.25 , teška 2.550 i duga 46cm, mala moja mare s crnom kosicom
i ja po drugi puta postala sretna i ponosna MAMA.odmah su mi je dali i malena je sisala već nakon 10 minuta.Tako je prošao moj drugi, savršen, prirodan porod. Izasli smo nakon 3 dana i danas smo morali na kontrolu jer je mare dobila malo žutice, u 9 dana dobila je pola kg, i narasla 1.5 cm, sisa kao velika i brzo napreduje,moja mala zilava curica. A braco ju je super prihvatio i nema jutra čim otvori okice da ne trči poljubiti svoju seku, svoju bebu...
cmooooooook za sve vas od nas četvero
-
Mala Mare odlučila doći na svijet ovako lijepo! Divno! Čestitke!
-
čestitke na prekrasnom porodu i maloj crnokosoj Mari
-
predivno
uživaj draga!
-
-
-
-
-
-
-
divno...
čestitam!
-
-
čestitke ordep na maloj, crnoj, žilavoj mari
-
Cestitke Ordep!!!!Suzice mi izmamila..
-
čestitke od srca!!! uživajte
-
sunčica svoje tete
-
-
Tek sad vidim ovu predivnu vijest! Čestitam!!!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma