Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Spirala i menstruacija - koliko dugo traje?

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno Spirala i menstruacija - koliko dugo traje?

Zanima me koliko vam dugo traju menstruacije kad nosite spiralu? Koliko dana ukupno, koliko od toga jako krvarenje?

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Spriralu imam oko godinu dana. U početku, preciznije prvi mjesec sve je bilo kao i inače, jačina krvarenja i trajanje oko 5 dana.

Onda 3 mjesec nakon stavljanja spirale 2 dan obilno, obilno krvarenje i to je trajalo jedno 6 mjeseci. Pod obilno mislim na to da sam redovno procurila i preko hlača.

Danas mi traje oko 5-7 dana, s tim da je drugi dan podnošljivo, u tom danu se izlije sve i onda komotno možeš nositi i malo veći dnevni uložak.
    Nekad mi se desi mali krvavi iscjedak i to obično u danima ovulacije.

Bila sam kod ginekologa i on mi je rekao da su sve te smetnje normalne, odnosno neke žene tako reagiraju, a ima ih da uopće ni ne osjete spiralu.
    Mada po iskustvu mislim da većina ima ovakve tegobe.

Eto nadam se da sam ti pomogla :D

By the way ja sam probala i tablete, ali ipak dajem prednost spirali.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ja imam hormonsku spiralu koja smanjuje krvarenje na minimalno.
    ukucaj u pretražnik Mirena,bilo je dosta govora o tome

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja sam za sad imala dvije menge od poroda a spiralu sam stavila vec u rujnu (paranoja paranoja). obje menge su mi bile jako obilne i trajale su po desetak dana. a u sredini ciklusa imam isto blago krvarenje. to su stvari koje se mogu ocekivati, no dobro je otici provjeriti kod ginica spiralu malo cesce ako si zabrinuta. ja idem kroz par dana na pregled.

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ma, imala sam spiralu prije nekih šest godina i sjećam se da mi je bilo obilnije i da je duže trajalo. Onda sam par godina bila bez jer smo se nadali trećoj bebi, pa trudnoća, porod, dugo nisam dobila (9 mjeseci), pa dok sam obavila sve kontrole i konačno instalirala stvarčicu i sada me prvi ciklus šokirao - desetak dana a od toga sam tri puna dana doslovce lijevala.
    Inače ne osjećam ništa, dobro mi je, samo da je obilnije - puuuuno je obilnije nego prije.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

kako bilo da bilo, ja cu se naviknuti. Ostala sam trudna pod Diane 35 i dva mjeseca ih pila jer su 3 testa na trudnocu bila NEGATIVNA, a saznala sam kad sam otisla doktoru pa me hitno poslao na ultrazvuk. U medjuvremenu sam ga bila zvala, rekao bi mi da napravim test, ako je negativan da ce se menga javit - da, evo stigla mi je danas... haha
    Hvala Bohu pa je s bebacem sve OK!!!

bez bilo kakvog pogovora sad cu staviti spiralu jer imam takvo misljenje da ako smo MM i ja dobro prosli ovaj put, da ne bi moralo biti tako i drugi put.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

kako bilo da bilo, ja cu se naviknuti. Ostala sam trudna pod Diane 35 i dva mjeseca ih pila jer su 3 testa na trudnocu bila NEGATIVNA, a saznala sam kad sam otisla doktoru pa me hitno poslao na ultrazvuk. U medjuvremenu sam ga bila zvala, rekao bi mi da napravim test, ako je negativan da ce se menga javit - da, evo stigla mi je danas... haha
    Hvala Bohu pa je s bebacem sve OK!!!

bez bilo kakvog pogovora sad cu staviti spiralu jer imam takvo misljenje da ako smo MM i ja dobro prosli ovaj put, da ne bi moralo biti tako i drugi put.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •