-
Neurodermatitis
Da li da kažeš neurodermitis ili neurodermatitis? Ne znam koja je razlika. Zato molim svakog tko zna da mi malo opiše simptome, odnosno pojave koje signaliziraju na neuro... Naime, imamo problema sa kožom lica, crvenilom, izazitom suhoćom i nadražajem nakon hladnoće, vručine, dodira... Pojavi mu se dva "kružiča" na svakom obrazu i na bradi, izrazito crveni i na mazanje kremicom peče.
Jučer mi je jedna poznanica njegove obraziće komentira "a, i vi imate problema sa neurodermatitisom"! :?
Molim da me malo prosvjetlite!
-
Nikazd ajde upiši u pretražnik neurodermitis, ili malo potraži po ovom podforumu Zdravlje djece, naći ćeš puno postova na ovu temu, pa ako te još nešto zanima slobodno pitaj.
-
Zaboravih napisat da tražiš pod neuroedermitis ili atopijski dermitis.
-
nema šansi, ne radi pretražnik...
-
Osoblje foruma
ma na svakoj strani ima bar jedan topic s atopijskim dermatitisom.
-
Ma to sam i mislila da se ne ponavljamo, a ima sigurno 10 topica na tu temu, pa ako te još nešto zanima samo pitaj
-
Neurodermitis je stari naziv za ono što se danas zove atopijski dermatitis. Već prije 10-tak godina se prestao koristiti u stručnoj literaturi. Ni danas se ne zna točno koji je uzrok, je li genetski uvjetovan, ne zna se ni lijek. Prije se mislilo da je je uzrok čisto psihogeni faktor, pa se zato zvao "neuro".
-
Osoblje foruma
nika, u srijedu će na Portalu biti tekst o neurodermitisu iliti atopijskom dermatitisu, atopijskom ekcemu ili endogenom ekcemu.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma