Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Nefrolog...

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Nefrolog...

Zanima me da li neko od vas ima iskustva s kojim nefrologom u Klaićevoj-"naša" dr.Cvitković je dala otkaz a morali bi s Lunom na kontrolu zbog refluksa.Stalno to odgađam a sad kad sam se odlučila napokon otići nemam pojma kome.Help! Može i na pp!Hvala!

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi smo isto bili kod nje u Klaićevoj tako da tamo ne znam za nikog drugog. Mi smo "prešli" na Rebro i tamo smo kod prim. Puretića. Na Šalati sam čula da je Milošević OK.
    Nana, tko je "vaš" kirurg u Klaićevoj?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi nismo bili na operaciji jer Luna ima refluks 2.stupnja koji bi se trebao povući nakon nekog vremena.Sad pije Furadantin već oko godinu dana kao zaštitu od upala i samo kontroliramo urin koji je već godinu dana u redu i sad bi trebali kontrolirati kaj je s tim refluksom,da li se povlači.Tak da ne znam za kirurge...

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Danas sam pričala sa med. sestrom os Cvitkovićke i pitala ju tko je sada umjesto nje a ona mi rekla nitko :/

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mi smo bili u Klaićevoj kod dr. Marić i ovo samo pišem da je slučajno "NE IZABERETE". Mi kontroliramo urin i radili smo UZV jer je moja ribica imala E. coli poslije poroda. Ta doktorica mi nije niti malo sjela (bit ću blaga i pristojna), a najgore je što kad kreneš kod jednog dr. NE MOŽEŠ POSLIJE IĆI KOD DRUGOG . Da ne vjeruješ?!

Dakle, ne kod dr. Marić!!!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Inače, moja sada 18-o godišnja nećakinja je rođena s refluksom i nije ga morala operirati, sve je OK s bubrezima i mjehurom :D Kad sam ja mojoj sestri pričala kako smo bili u Klaićevoj i kako mi se dr. nije uopće svidjela, počela sam joj prepričavati dijalog, a ona k'o iz topa:"Ma, to je ona Tajanina (nećakinja) vještica (oops, sorry!), Marićka, 100%"

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nama je dr.Cvitković SUPER ,a saznala sam od frendice koja radi u Klaićevoj u laboratoriju da je otišla nekam na Savicu u privatnu polikliniku-jel bi to mogla biti poliklinika dr.Sabola?Mi hvala Bogu ne trebamo često nefrologa pa bi otišli kod nje i privatno bar dok u Klaićevu ne dođe netko novi jer ta dr. koja i je ne prima pacijente dr.Cvitković.A bilo nas je puno jer je kod nje uvijek bila gužva.Možda se i Luni refluks povukao jer se ovi 1. i 2. stupnja najčešće i povuku ali ja to ne znam, a ona pije lijek i mogu samo nagađati .

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nana, imaš pp.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

dr Cvitković je u poliklinici helena na sveticama, našla sam na forumu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor