-
Nefrolog...
Zanima me da li neko od vas ima iskustva s kojim nefrologom u Klaićevoj-"naša" dr.Cvitković je dala otkaz a morali bi s Lunom na kontrolu zbog refluksa.Stalno to odgađam a sad kad sam se odlučila napokon otići nemam pojma kome.Help!
Može i na pp!Hvala!
-
Mi smo isto bili kod nje u Klaićevoj tako da tamo ne znam za nikog drugog. Mi smo "prešli" na Rebro i tamo smo kod prim. Puretića. Na Šalati sam čula da je Milošević OK.
Nana, tko je "vaš" kirurg u Klaićevoj?
-
Mi nismo bili na operaciji jer Luna ima refluks 2.stupnja koji bi se trebao povući nakon nekog vremena.Sad pije Furadantin već oko godinu dana kao zaštitu od upala i samo kontroliramo urin koji je već godinu dana u redu i sad bi trebali kontrolirati kaj je s tim refluksom,da li se povlači.Tak da ne znam za kirurge...
-
Danas sam pričala sa med. sestrom os Cvitkovićke i pitala ju tko je sada umjesto nje a ona mi rekla nitko :/
-
Mi smo bili u Klaićevoj kod dr. Marić i ovo samo pišem da je slučajno "NE IZABERETE". Mi kontroliramo urin i radili smo UZV jer je moja ribica imala E. coli poslije poroda. Ta doktorica mi nije niti malo sjela (bit ću blaga i pristojna), a najgore je što kad kreneš kod jednog dr. NE MOŽEŠ POSLIJE IĆI KOD DRUGOG
. Da ne vjeruješ?!
Dakle, ne kod dr. Marić!!!
-
Inače, moja sada 18-o godišnja nećakinja je rođena s refluksom i nije ga morala operirati, sve je OK s bubrezima i mjehurom :D Kad sam ja mojoj sestri pričala kako smo bili u Klaićevoj i kako mi se dr. nije uopće svidjela, počela sam joj prepričavati dijalog, a ona k'o iz topa:"Ma, to je ona Tajanina (nećakinja) vještica (oops, sorry!), Marićka, 100%"
-
Nama je dr.Cvitković SUPER ,a saznala sam od frendice koja radi u Klaićevoj u laboratoriju da je otišla nekam na Savicu u privatnu polikliniku-jel bi to mogla biti poliklinika dr.Sabola?Mi hvala Bogu ne trebamo često nefrologa pa bi otišli kod nje i privatno bar dok u Klaićevu ne dođe netko novi jer ta dr. koja i je ne prima pacijente dr.Cvitković.A bilo nas je puno jer je kod nje uvijek bila gužva.Možda se i Luni refluks povukao jer se ovi 1. i 2. stupnja najčešće i povuku ali ja to ne znam, a ona pije lijek i mogu samo nagađati .
-
-
dr Cvitković je u poliklinici helena na sveticama, našla sam na forumu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma