Već 14 godina se borim s migrenom, nekada je bolje, nekada je lošije. Trenutno je situacija takva da duplo više dana u godini imam glavobolju nego je nemam, a najdulje je bila prije godinu dana i trajala 2 mj bez prestanka. S obzirom da sve pretrage, doktori i ostalo što sam prošla u tih 14 godina, a pogotovo u zadnjih godinu dana, ne daju nikakve rezultate. Srećom je MR glave, vrata i orbita bila OK, jedino su sinusi problematični, ali to sam znala i prije ( operirala s cca 12 godina ciste na lijevom max sinusu tako da taj ni nemam, dok je trenutno na drugom otkriven polip-i). Malo je jedna stražnja vratna žila sužena, ali mi je rečeno da to ne bi smjelo stvarati probleme. Glavobolje su i migrenskog i tenzijskog tipa, mješovite i dr ne zna čega da se prije primi. Dobila sam neke lijekove koje sam trebala piti, ali mi je od njih ubrzano tuklo srce i sva bi se tresla pa sam ih prestala piti. Bila sam i na psiho-testiranju, te nakon toga kod psihijatrice koja je rekla da kod nje nemam što tražiti, jedino da pokušam uz lijek za glavobolju uzeti i Normabel ( odnosno nešto drugo jer ja od Normabela 2 mg spavam tjedan dana).
Dakle jedino mi preostaje okrenuti se drugim načinima. Neurooftamolog me je pitao što ne odem na akupunkturu ili kod homeopata ( napokom pametan čovjek koji me ne bi kljukao ljekovima) i sada me zanimaju iskustva. Kamo? Kod koga? Da li je netk tako riješio bar nešto što se tiče problema s glavoboljama, vrtoglavicom ( ne zna se uzrok- možda je nizak tlak, vratna kralježnica, slaba cirkulacija, a možda su u šumi ili u bunaru tko će ga znati ). Dosta mi je života sa svakodnevnim glavoboljama, vrtoglavicama, šumovima i zujanjem u ušima ( prati me već 5 godina bez prestanka) i sličnoga.
Dajte savjetujte, podijelite iskustva i sl. Do sada sam se na mednim preparatima Dr. Petrovića uvjerila da je prirodna medicina u svakom slučaju bolja od konv. i ljekova i spremna sam pokušati nešto drugo jer sam već očajna.