Pokazuje rezultate 1 do 50 od 222

Tema: Cistični higrom vrata

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj zibba prvotno napisa Vidi poruku
    U svakom slučaju bi preporučila pregled u drugoj bolnici i sližila se s curama da je Sv.Duh zbilja super za bilo što. Ja sam prvu T vodila i dijete rodila u Petrovoj a drugu T na Sv. Duhu i razlika je nebo i zemlja. Neću reći da u Petrovoj Dr.i nisu stručni
    Lakse malo s procjenama ovog tipa. Postoje stvari za koje bas u Petrovoj jesu strucni, ne svi ali eto, neki jesu. Ne pisem to zbog necije tastine (samo sam bivsa pacijentica), nego zato sto postoje razlicite patologije trudnoce. Ne mozes tek tako potpuno otpisati jednu bolnicu. Moze odmoci nekome.

U ovoj konkretnoj situaciji svakako je dobra ideja otici bas na Sv. Duh. Puno srece.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Danka_ prvotno napisa Vidi poruku
    Lakse malo s procjenama ovog tipa. Postoje stvari za koje bas u Petrovoj jesu strucni, ne svi ali eto, neki jesu. Ne pisem to zbog necije tastine (samo sam bivsa pacijentica), nego zato sto postoje razlicite patologije trudnoce. Ne mozes tek tako potpuno otpisati jednu bolnicu. Moze odmoci nekome.

U ovoj konkretnoj situaciji svakako je dobra ideja otici bas na Sv. Duh. Puno srece.
    ma nije stvar u doktorima jer bi svaki vjerojatno dijagnosticirao isto preko uzv-a kao što su i meni u 2 bolnice i nekoliko ginića. Stvar je u etičkom povjerenstvu bolnice, u nekim bolnicama je uzv dijagnoza dovoljna za prekid trudnoće ako nešt ne štima dok u drugima traže i dodatne pretrage. s obzirom da prijateljici od mitovski vrijeme doslovno curi i ona mora odmah znat na čemu je, bilo bi dobro da ode na SD jer tamo ovakve stvari rješavaju puno brže. eto. nije stručnost u pitanju....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •