Pokazuje rezultate 1 do 50 od 222

Tema: Cistični higrom vrata

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Ma da naravno da ona i muž odlučuju, ali je njoj a i meni šokantno da će oni na temelju nečega u što nisu sigurni odlučivati o prekidu trudnoće odnosno donjeti će zaključak a da nisu sigurni. Znači oni nisu sigurni dali će dijete moći disati pa će na temelju toga zaključiti dali će dati odobrenje za prekid trudnoće.
    Mislim toliko je tu nepravilnosti i nabacivanja s dijagnozama, uostalom prije 10 dana su joj rekli da ode u Sloveniju prekinuti trudnoću jer dijete nema NIKAKVE šanse za život i toga je dijeteta da im je vjerovala moglo ne biti.
    Pitam se samo koliko takve djece danas nije živo.

Ja se ne pitam. Liječnici samo predlažu sa informacijam i znanjem sa kojim raspolažu, roditelji odlučuju. Obzirom da znam ljude čija djeca su rođena sa teškim srčanim greškama i koji su nakon preporuka liječnika bili u dvojbi da odu u ljubljanu (obzirom na podmaklu trudnoću), ali su se predomislili i odlučili roditi...hoću reći njie se dijete rodilo zdravo, prošlo je tri teške operacije, ali je sad veseo i napredan trogodišnjak. Isto tako mogao je i umrijeti nakon poroda, ili na jednoj od operacija, a ne znamo niti što nam život dalje nosi. Ne znamo niti kad smo rođeni zdravi, a kamoli kad nas gledaju unutar maternice sondom.
    Nema garancije za ništa, mi odlučujemo onako kako mislimo da se možemo lakše nositi. I to je to. Naravno puno je teže kod dvojbenih dijagnoza. Da sam ja u svom slučaju i jednu sekundu sumnjala u svoje dijagnostičare , i da sa mislila da bi mi drugo mišljenje promjenilo veliku odluku, još bih jućer zvala za drugo(treće , četvrto) mišljenje, u Hrvatskoj ili izvan nje.
    Posljednje uređivanje od sirius : 03.06.2011. at 13:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •