-
Nama je prošao 10. rođendan i prijavljujem dlake i grudnjake. E, sad, zanima me kaj kupiti: još smo na topićima, ali neke cure koje zna imaju prave koji se kopčaju, s košaricama. Kupiti to ili ostaviti topiće???
I još jedan biser: M. je dobila novog profa iz engleskog (ako se netko sjeća mojih muka po engleskom-tome je kraj: nesposobna prof. nestala u vidu lastinog repa u nepoznatom smjeru :D !!!). Pitam ja za ovog novog (navodno vrlo mlad) kakav je, a M. ko iz topa veli: "Zgodaaaaaaan!!!". Toliko o stručnosti
. Sve mi se čini da je nova ljubav na pomolu jer se engleski uči više od matematike i krasopisom se ispisuju riječi u bilježnicu
.
E, sad opet pitanje: pričale smo o svemu vezanom za m. davno, sve zna, ali nemam pojma kaj da joj velim o ulošcima. Što pripremiti doma? Male, velike, sensitive, platnene, pamučne, natural....??? Ja sam na onim s krilcima, a preko toga Vir s mrežicom (za platnene stvarno nemam volje i vremena). Da joj savjetujem to jednog dana ili da je puštam da bira unatoč svim otrovima i alergijama??
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma