Citiraj Ancica prvotno napisa
Citiraj Brunda prvotno napisa
I mene Sven u zadnje vrijeme ispituje zašto mu je pišan malo veliki, malo mali. Nisam ulazila u neka dublja objašnajvanja (za sada) ali sam mu rekla da mu je veliki onda kada je on uzbuđen, i da se tada pišan probudi :?
On je zaključio da mu je veliki zato što pije puno čaja i da mu je sada isti kao tatin
Mi to objasnjavamo kao "vjezbanje penisa". To penis vjezba za doba kad ce Robi biti odrastao tako da moze dovesti Robijeve spermije do jajasca njegove zene kako bi napravili bebu. I da je to normalno.
I mi smo do sada već otišli korak dva dalje, pa je tako prije nekih mjesec dva pitao MM-ove prijatelje blizance da li su oni isti zato jer je njihova mama imala 2 jajne stanice ili tata 2 najbrža spermića
A danas me dok je piškio pitao: Mama, i u mojim jajcima ima spermića, jel'da? I oni čekaju da narastem pa da se oslobode i pobjegnu kroz pišana van?
A moram priznati da sam neki dan ostala iznenađena kad sam mu na testisima primjetila nekoliko dužih dlačica. Iako nisu tamne, ali su puno duže od onih koje ima npr. po nogama.