preporucila bi ti da posebno naglasis da ti je jako bitno da budu u tocno vrijeme kako ste se dogovorili. Ja sam ih zvala 2 puta
1. put: rekli su da ce doci za 15 min a dosli su za 25 minuta. Isla sam kod svekija, adresu nisu znali nego je upisali u gps i vozali su me okolo naokolo sto sam naravno skuzila i rekla jer znam dobro put
2. put. isla sam u jednu od 3 najpoznatije ulice u Zagrebu, dosao je taksist iz Rijeke kojeg su povukli jer imaju manjak ljudi i nije uopce jadan znao nijednu ulicu u Zagrebu i molio me da mu govorim put. Nije on jadan kriv nego neorganizirana direkcija firme koja nije na vrijeme educirala ljude. A i taj put su mi rekli da dolaze za 10ç15 minuta, zvala sam ih jos dva puta u medjuvremenu, sve skupa su dosli za pola sata.

+ taxi Camea: jeftiniji su (pod uvijetom da ne lutaju dok traze put), pristojniji su i urednije izgledaju od vozaca Taxi Zagreba gdje me uvijek docekaju tipovi koji a) se nisu istusirali, b) nabacuju se bez obzira sto imaju 50 godina a ja 20+ godina manje, c) napadnu me jer zamisli, usudila sam ih se nazvati a da ne trazim voznju do aerodroma, d) ima par dragih i pristojnih iznimaka (ja cesto idem s taksijem zbog firme u kojoj radim)
- taxi Camea: ljudi nisu educirani u smislu poznavanja ulica u Zagrebu, ljudi rade po 12,13 sati dnevno za placu od cca 3200 kn da bi vlasnik mogao drzati nisku cijenu (potvrdili mi vozaci), imaju skup pozivni telefon na kojem ti ukljuce muziku dok cekas i skidaju ti kune s racuna pa na kraju balade voznja i nije tako jeftina, moras ih nazvati jos bar jedan put da pitas gdje je taxi kojeg si trebao cekati 10-15 minuta pa placas 2 poziva

sve u svemu ja ih zovem kad mi nije hitno :D bas sam oduljila..