-
Vrijednosti d dimera u trudnoći
Imam mutacije na 3 od 5 gena za naslijednu trombofiliju i trenutno sam u 30.tt, od 7.tt sam na fragminu 5000.
našla sam tablice vrijednosti d dimera u trudnoći
http://www.perinatology.com/Referenc...es/D-Dimer.htm
ali mene zanima da li se vrijednosti d dimera povećavaju i ovisno o tome nosimo li blizance ili ne?
naime, moji d dimeri u 8. mjesecu trudnoće su 1.91, usprkos terapiji.
trebam li se brinuti?
-
-
I ja sam na Fragminu 5000 i.j. i dimeri mi variraraju.Bili su povišeni,pa su se normalizirali,pa opet gore.
Meni je transfuziolog rekao da nema veze blizanačka trudnoća sa vrijednostima D-dimera...
-
onda se trebam brinuti, jer su moji visoki
-
Jei ti doktor vidio cijeli koagulogram? Ja se ne bi brinula, al svakako kad su mi povišene vrijednosti ičeg davim svoju doktoricu da mi pojasni, I advise you to do the same i ne brigaj
-
Pinky, kao sto sama i znas, ipak ces morati kod doktora, a ono sto se meni cini s ovog linka je da su vrednosti prilicno drugacije nego kod nas. Ja sam probala za tiroksin, potpuno je sve drugacije, a u trudnoci s Izijem sam lepo dobijala iz lab-a granice po trimestrima, odprilike nemaju pojma s ovima s ovog sajta. Meni izgleda da je ipak sve ok.
-
Ja ti isto savjetujem odlazak liječniku i nemoj se brinuti...D-dimeri osciliraju tijekom trudnoće,a meni priličo ide na živce i mjerne jedinice jer ako se promijeni bolnica vrijednosti su drugačije.Meni su u Osijeku bili u granicama normale,a u petrovoj u drugim jednicama povišeni..
-
ginekolog koji mi vodi trudnoću tvrdi da je sve ok, svaki mjesec vadim i pv, inr, fibrinogen i d dimere.
a soc. gin. mi ne želi dati uputnicu za hematologa cijelo ovo vrijeme...
-
ajme kakav ti je to socijalni gienkolog? a jel ti može dr.opće prakse dati tu uputnicu prema uputi privatnog ginekologa?
-
da mi i da, kasno mi je. zvala sam prije skoro mjesec dana, tada su upisivali za polovicu srpnja. a do tada ću ja već i roditi abd.
žao mi je što se nisam sjetila općeg davno...
bila sam u privatnika, ali u st rodilištu priznaju samo mišljenja dr-a koji rade u st bolnici, vjerovali ili ne.
-
lupam, ali da nađeš hematologa koji inače radi na firulama, pa kod njega odeš privatno?
~~~~~~~~~ da je sve OK
-
probala sam, ali ih izgleda nema.
kasno marko na kosovo stiže, odo ja na hospitalizaciju za dva-tri tjedna..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma