Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Nosite li igračke sa sobom..?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Godinama sam već presretna bila što u svojoj, uvijek pretrpanoj, torbi više nemam nikakvih igračkica. Sad, iako mali ima tek 3,5 mjeseca, već vučem jednu zvečku. Tak da - da, uvijek u torbi imam neku đinđu za dijete (makar to bile figurice iz kinder jaja), koje ne vadim, nego su uvijek unutra, bez obzira gdje idem (bilo je zabvno jednom kad sam na snimanju, znači poslu, tražeći diktafon, iz torbe počela vadit stvari na stol, pola stvari su bile dječje igračke,a čovjek kojega sam snimala (inače stariji akademik i znanstvenik) je pitao jel može malo proučit s čime se to danas djeca igraju, i počeo rastavljat neku igračkicu iz spomenutog jajeta )

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    stariji akademik i znanstvenik) je pitao jel može malo proučit s čime se to danas djeca igraju, i počeo rastavljat neku igračkicu iz spomenutog jajeta )
    hahahahaha!!! predobro

cheerilee- samo ti nosaj i dalje, normalna si a ovi koji ti se čude su čudonje. mi uvijek nosimo igračke sa sobom i puno puta djeca koja k nama dođu nešto svoje donesu. ako im se svidi igraju se s novim igračkama al nekad i te donešene puno pomognu kako bi odrasli mogli malo porazgovarat u miru.

najgore mi je bilo par puta kad sam došla u stan gdje nema djece a ja s klincem bez igračaka. a ono nemaš mu šta dat da ga zaokupiš, on bi samo dirao neke krhke stvari pa se taj posjet pretvori u noćnu moru, on sve dira a ja govorim nemoj to nemoj ono. tako da mi u principu nosimo sve i svašta. kad idemo spomenutim prijateljima čak ponesem bojanku i crtić da se malac umiri i nađe si posla bar 10min.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •