ja nisam odolila- kupila sam par crtancica i par pisanki A i torbu...do jucer sam mislila da sam strebsa jer pregledavam sve kolike su cijene gdje i kakvih sve stvari ima, al po jucerasnjoj guzvi u profilu sam skuzila da je taman vrijeme.
torba je herlitzova, kupljena u NN, manje od 1kg, cvrsta a uska. zapravo, mislim da nije toliko od zivotne vaznosti jer nam je skola naslonjena na zgradu u kojoj zivimo i ici ce u boravak pa sam uzela vise zbog omjera cijene i kvalitete (300kn, nacrtani hotwheelz i anatomska je, al nema totalno gumeno dno)
crtancice i pisanke jer obozavam kupovati biljeznice pa kad sam naletila na likove koji haharu odgovaraju nisam odolila da ne kupim kupljene u Profilu
sto se tice olovaka i ostalog skolskog pribora NN ima defintivno najpovoljniji, a jako veliki izbor.

mene takodjer brine odjeca i obuca - ove g je B skoro 2mj na moru, a kad se vrati tek cu vidjeti koliko je izrastao i u sto stane i sto ne. ono sto sam ziher je da ce mu obuca sva biti premala i to mi je najveci izdatak.