-
joj...cim cujem cijepljenje se nakostrijesim...kod nas jos nista
nego, ima li tko problema s koncentracijom?
moj hahar strasno sporo radi sve jer ga "sve izaziva" sve mu je zanimljivije od zadace i to onda traje i traje
tek je 3tj skole, on je u pb, a vec se dogadja da nosimo doma dz jer "nije stigao" to napisati. ja nikad nisam imala problema s tim tako mala (jesam kasnije kad mi se nemilo nije dalo raditi - na faxu i u srednjoj, al to su bili sasvim drugi razlozi i sasvim druge odgojne metode...) ima li tko prijedlog sto raditi?
ja sam nekako stava da mu pomognem na nacin da cim vidim da zuji dok radi da ga podsjetim (dakle, upozorim unaprijed da vidim da mu sporo ide, da cu ga podsjecati kad mu paznja skrene, kak ne bi ispalo da bzvz stalno visim nad glavom i dosadjujem mu) al je to meni straaaaasnoooo velik gubitak vremena - odjednom moram 2h sve staviti on-hold i stalno doslovno visiti nad glavom dok on ne paravi zadacu sto je gotovo nemoguca misija - sama sam s klincima i malo cudoviste ne razumije...ma izgubljena sam u startu pa pitam cisto ako tko ima iskustvo da ne istrazujem sad mjesecima koja metoda funkcionira..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma