Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
Ma ja sam pitala učiteljicu iz boravka što je s tim engleskim.
Odgovorila je da slobodno oni naprave zadaću iz engleskog u boravku, ali da im ona tu zadaću ne može pregledati (što je skroz ok). I pred Andrejem je ponovila neka on slobodno napravi tu zadaću u školi.
Ali on to ipak nosi doma. Možda stvarno ni ne stigne, ne znam? Ovih tjedana, kako je bilo sunčano i toplo, puno su bili vani, možda je za zadaće stvarno ostalo minimum vremena, taman da završe matematiku i hrvatski?

Ma zapravo je meni svejedno gdje će on tu zadaću napraviti, bitno je da je napravi. A čini mi se da je to brže i efikasnije u boravku, nego doma, iz već navedenih razloga Naročito engleski, koji mu je očito trn u oku (izgleda da je učenje engleskog u vrtiću polučilo samo kontraefekt ).
Svuda ista priča s tim jezikom i boravkom... Moji su se isto s tim natezali - stariji je njemački redovno nosio doma i u tjednu (jer on je savjestan), a mlađi kojem je to išlo bolje znao je napisati na satu ili nakon sata njemačkog, ali svaki drugi put bi zaboravio da uopće ima kakvu zadaću, pa ne bi napravio ništa...

Djeci je teško napraviti zadaću u boravku jer uglavnom imaju strukturirano vrijeme (pišu matematiku i hrvatski, a kad je slobodno, tko bi gubio vrijeme od igre i pisao to?)

Naša učiteljica njemačkog je zato zadaće obično zadavala drugi sat u tjednu, tako da se to moglo uredno pisati preko vikenda.