Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: kada u bolnicu?

teta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno kada u bolnicu?

Imam jedno pitanje....sada sam u 38 tt i moj soc. ginekolog me još ne šalje u bolnicu na pregled i za tjedan dana me je naručio opet kod sebe...prvo dijete sam rodila na carski pa me zanima da li se što promijenilo unazad 3 god jer me onda u 37 tjednu već poslao u bolnicu na pregled a sada kaže da nema potrebe...malo mi je frka jer sam otvorena za prst i nosim velikog bebača (29 tt procjena 1800)...da li da inzistiram ili da čekam?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

To je tvoja odluka, ali ako vjeruješ svome ginekologu poslušat ćeš ga. I on i bolnica imaju iste uređaje, a što se tiče znanja liječnika, možda tvoj više zna od onih u rodilištu. Ne u bolnici, jer trudnice nisu bolesne da bi išle u bolnicu.

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Zašto bi išla u bolnicu? Kakve veze ima da si prst otvorena, pa bliži ti se termin. Zapravo, sa 38 tj. već jesi u terminu. Meni je sa 29 tj. beba procijenjena na 2000 g, na zadnjem pregledu sa 36 tj na 3900g. Neznam zašto bi zbog toga morala u bolnicu na pregled. Zašto te prvi put slao? Moj ginek. je slao trudnice u rodilište na ctg dok ga nije imao. Sad više ne.

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

neka ti tvoj gin na sljedećem pregledu napravi mjerenje ožiljka od carskog (to se radi obično u 38 tjednu), trebaš imati puni mjehur.
    kolika ti je sada procjena bebice?
    ja sam išla u trudničku ambulantu u 38 tjednu baš jer mi je prvi porod bio carski pa da vidim kako ćemo dalje.
    Posljednje uređivanje od sunce moje malo : 02.09.2011. at 11:55

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni je moj ginekolog isto rekao da u 37 tjednu odem na pregled u bolnicu. Beba je bila na zadak pa je to možda razlog.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj ardnas prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je moj ginekolog isto rekao da u 37 tjednu odem na pregled u bolnicu. Beba je bila na zadak pa je to možda razlog.
    u takvoj sam i ja bila situaciji beba bila na zadak i počela se otvarati pa sam također otišla već sa 37 tt u trudničku, a kasnije prenosila 3 dana bebu i sve bio ok.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Učini kako ti misliš da je najbolje i kako ćeš ti biti najmirnija.

Ja sam u obje trudnoće (samoinicijativno) išla na preglede kod dr.-a u rodilište u 10., 20. i 30. t.t.
    Da se upoznam s prostorom, osobljem, i oni sa mnom i bebom

To što si prst otvorena u 38. t.t. je sasvim normalno.

A beba ti uopće nije velika, vjeruj.
    Neka te ni to ne brine, ja sam klipana od 4.4 kg rodila bez ijednog ponta.
    A dr.-a sam uvijek pitala kolika mu je glava, briga me koliko je težak, ako mu glava nije velika ići će to bez problema

Sretno!

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ako vjeruješ svom ginekologu ne vidim razlog za ići u bolnicu. Da je barem meni tako bilo... U bolnici te uvijek netko drugi pregledava, nema pojma ni tko si ti, niti zna što o tvojoj trudnoći. Po meni odi jedino ako želiš drugo mišljenje.

teta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mislila sam da su pregledi u bolnici od 37-38 tt standardna procedura pa sam mislila da će i ovaj puta biti tako....nisam zabrinuta jedino nemam baš povjerenja u svog doktora jer je škrt na riječima i objašnjenjima pa nikad ne znam na čemu sam...hvala svima na odgovorima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •