Trina prvotno napisa
ma ja vas uopće ne razumijem. Pa koliko je pobačaja spriječeno, koliko je samo zdravih beba rođeno zahvaljujući pravovremenoj dijagnostici..meni je uopće glupo pričati o tome na takav način. Super ako netko smatra da mu to sve ne treba ali kao što je netko napisao, uredna trudnoća za sekundu može postati neuredna. A što se tiče znakova tijela, signala itd..ma to su bajke. Kad se samo sjetim koliko sam puta u ove četiri trudnoće bila sigurna da nešto ne valja, da je krenulo po zlu..tijelo mi je davalo signale da nije sve ok pa je bilo sve u savršenom redu. S druge strane, otvorila sam se 6 cm bez ijedne boli, smetnje..ičega. Ja razumijem da vi želite mogućnost izbora i prihvaćam to da neke od vas žele da ih vodi intuicija i vjeruju joj ali na koji način da ginekolog procijeni radi li se o vidovnjakinji ili o neodgovornoj glupači koja pojma nema što govori? To bi bilo poprilično neodgovorno i plitko od jednog stručnjaka da u današnje vrijeme preskače uzv-ove i uobičajene pretrage zato što trudnica misli da su bespotrebni. Da je trudnica liječnica, odnosno stručnjakinja na tom polju onda super, ovako ne