Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
ma ja vas uopće ne razumijem. Pa koliko je pobačaja spriječeno, koliko je samo zdravih beba rođeno zahvaljujući pravovremenoj dijagnostici..meni je uopće glupo pričati o tome na takav način. Super ako netko smatra da mu to sve ne treba ali kao što je netko napisao, uredna trudnoća za sekundu može postati neuredna. A što se tiče znakova tijela, signala itd..ma to su bajke. Kad se samo sjetim koliko sam puta u ove četiri trudnoće bila sigurna da nešto ne valja, da je krenulo po zlu..tijelo mi je davalo signale da nije sve ok pa je bilo sve u savršenom redu. S druge strane, otvorila sam se 6 cm bez ijedne boli, smetnje..ičega. Ja razumijem da vi želite mogućnost izbora i prihvaćam to da neke od vas žele da ih vodi intuicija i vjeruju joj ali na koji način da ginekolog procijeni radi li se o vidovnjakinji ili o neodgovornoj glupači koja pojma nema što govori? To bi bilo poprilično neodgovorno i plitko od jednog stručnjaka da u današnje vrijeme preskače uzv-ove i uobičajene pretrage zato što trudnica misli da su bespotrebni. Da je trudnica liječnica, odnosno stručnjakinja na tom polju onda super, ovako ne
Ako je tako, odnosno ako su pretrage koje se rade u RH za dobrobit trudnica, kako se to može uskladiti s izjavom dr. Žarka Alfirevića s prethodne stranice ("Da u Britaniji vodim porod kao u Hrvatskoj, završio bih na sudu")