Pokazuje rezultate 1 do 50 od 231

Tema: Kada prvi pregled?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Danci_Krmed avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mojca, ti sigurno plaćaš HZZO (ili tvoj poslodavac, nema veze uglavnom se plaća) premiju svaki mjesec, liječnik ti prima glavarinu jer si mu ili njoj na popisu i onda moraš platiti drugu (privatnu) uslugu da biš bila zadovoljna. Ili kao manuela daješ plavu kuvertu i smatraš da je to dogovor i sve super. Ali to znači da imaš novaca za to. Problem je u tome što u Hrvatskoj ako imaš novce ili poznanstva možeš sve, a ako nemaš onda moš imati znanja i svega ali ćeš teško doći do kvalitetne usluge. To je to što mene najviše rastuži u Hrvatskoj, da je ljudima prihvatljivo da svi nemaju istu, dobru i prihvatljivu uslugu nego se tapšamo na leđa kad se snađemo i izborimo za sebe bez da razmišljamo da je sustav u klincu i trebalo bi (teoretski) biti dobro za svih i da ne bismo trebali se snalaziti za osnovnu zdravstvenu skrb jer fakat svi to plaćamo.

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Danci_Krmed prvotno napisa Vidi poruku
    Mojca, ti sigurno plaćaš HZZO (ili tvoj poslodavac, nema veze uglavnom se plaća) premiju svaki mjesec, liječnik ti prima glavarinu jer si mu ili njoj na popisu i onda moraš platiti drugu (privatnu) uslugu da biš bila zadovoljna. Ili kao manuela daješ plavu kuvertu i smatraš da je to dogovor i sve super. Ali to znači da imaš novaca za to. Problem je u tome što u Hrvatskoj ako imaš novce ili poznanstva možeš sve, a ako nemaš onda moš imati znanja i svega ali ćeš teško doći do kvalitetne usluge. To je to što mene najviše rastuži u Hrvatskoj, da je ljudima prihvatljivo da svi nemaju istu, dobru i prihvatljivu uslugu nego se tapšamo na leđa kad se snađemo i izborimo za sebe bez da razmišljamo da je sustav u klincu i trebalo bi (teoretski) biti dobro za svih i da ne bismo trebali se snalaziti za osnovnu zdravstvenu skrb jer fakat svi to plaćamo.

DRAGA MOJA SAD SI ZBILJA PRETJERALA I POČELA VRIJEĐAT!
    Neznam kad sam govorila o plavim kovertama i njihovom korištenju!
    vidno je očito da je problem u tebi jer nisi zadovoljna našim liječnicima i njihovim radom, zato ga što prije mijenjaj pa češ vidjeti da ima jako dobrih doktora, koji jako dobro obavljaju svoj posao i babice koje rade kako im struka nalaže!
    i bez tvojih plavih, crvenih il neznam kakvih več koverti!
    i molim više bez takvih ispadica jer vrijeđat osobu i još k tomu pričat nebuloze zbilja nije lijepo!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Manuela. prvotno napisa Vidi poruku
    DRAGA MOJA SAD SI ZBILJA PRETJERALA I POČELA VRIJEĐAT!
    Neznam kad sam govorila o plavim kovertama i njihovom korištenju!
    vidno je očito da je problem u tebi jer nisi zadovoljna našim liječnicima i njihovim radom, zato ga što prije mijenjaj pa češ vidjeti da ima jako dobrih doktora, koji jako dobro obavljaju svoj posao i babice koje rade kako im struka nalaže!
    i bez tvojih plavih, crvenih il neznam kakvih več koverti!
    i molim više bez takvih ispadica jer vrijeđat osobu i još k tomu pričat nebuloze zbilja nije lijepo!
    Oprosti , onda smo se krivo shvatili. Na koji način se onda postiže da ti izabrani doktor (pretpostavljam da je doktor, babicu ne možeš dovesti) bude na porodu i da ga on prati, a ne drugo bolničko osoblje?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •