-
Roza, baš grdo. Žao mi je da ti se to sve dešavalo.
Nadam se da je tome kraj i da će se beba okrenuti. Mojoj frendici se okrenula 2 dana pred dogovoreni carski i rodia je vaginalno.
Baka mi uvijek govori: ne idi lječniku, jer kad te oni jednom uhvate u ruke više te nikad ne puštaju. 
Naravno, to nije savjet koji treba 100% uvažiti... ali istina, ima puno načina da si pomognemo sami, ili iz pomoć nekonvencionalne medicine. I... još više paziti što jedemo, koliko jedemo i biti na zraku šo više, gibati se. Grozim se kad vidim koliko ljudi na selu ima dijabetes, a proizvode sami svoju hranu i mogli bi biti vitalni, a zapravo dalje od krompira i svinjetine ne vide... Proizvode krasan ječam pa ga daju svinjama.
Povrće unište dogotrajnom pripremom. O masti kao jedinoj masnoći da ne govorim. Gemištu kao jedinoj tekućini koja se pije... A lječnicima se klanjaju kao malim bogovima.
Da, edukacija, prvo o posljedicama životnog stila. Mislim da bi državu manje koštala edukacija nego bolnički dani tih ljudi koji su velikim dijelom sami odgovorni za svoja stanja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma