Pokazuje rezultate 1 do 50 od 231

Tema: Kada prvi pregled?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Po mom iskustvu, i kod socijalnog ideš na UZV dosta više nego 3x (zbilja se ne mogu sjetiti koliko ih je bilo) a vaginalni na svakom pregledu. Trudnoća sasvim uredna, a i dosta sam kasno došla na prvi pregled jer nisam na vrijeme ni znala da sam trudna.
    Nisam tada bila previše načitana pa nisam tražila iznimke, mislim da je išlo sve po uobičajenoj špranci.
    evo pronašla sam trudničku knjižicu.
    Prvi put sam došla na pregled tek s puna 4 mj trudnoće, zbog krvarenja i inače neredovitih ciklusa prilično sam kasno otkrila trudnoću.
    Po knjižici ovo su datumi pregleda koji su uključivali ultrazvuk u narednih 4 mjeseca (zadnji mjesec sam odlazila na preglede u rodilište):
    16.01. - 25. 01. - 1.30. - 5.04. - 26.04. - 15.05. - 29.05.
    ukupno sedam pregleda ultrazvukom... koliko bi ih bilo da sam odlazila od početka? Dvostruko više?
    inače sam jako zadovoljna ginekologicom, jako draga, pažljiva i pristojna. A i kad bih je mijenjala nije da imam baš velik izbor. Rado bih i buduće trudnoće vodila kod nje, ali ovo mi se zbilja čini previše. Je li to potrebno? I kako da uopće obrazložim svoje želje? Pristala bih na uzv ali u nekoj razumnoj mjeri.
    Koje su ostale metode praćenja trudnoće osim uzv-a i vaginalnih? Kako da ona zna da je sve u redu pa da obe budemo zadovoljne?
    Posljednje uređivanje od pomikaki : 29.07.2011. at 11:28

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •