Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: molim pomoc-dobar djecji ortoped

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno molim pomoc-dobar djecji ortoped

trazimo dobrog i ozbiljnog decjeg ortopeda, mozes i privatnika, u splitu, zagrebu, istri, ....gdjegod

htjeli bih provjeriti dijagnozu, radi se 9godisnjem djecaku i jakom planovalgusu

hvala

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Tiefenbach u Zagrebu, mi smo bili, vrlo je realan, komunikativan i ljubazan. Moje preporuke.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

potpisujem oku

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

također

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

dr. Antičević na Šalati. Malo čudan na prvi pogled, ali izvrstan doktor.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Tiefenbach u Zagrebu, mi smo bili, vrlo je realan, komunikativan i ljubazan. Moje preporuke.
    potpis

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ima li tko iskustva sa:
    dr tifenbachom,
    dr hudetz i
    dr bojanić

dobila sma opreporuke za njih troje

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

gdje radi dr tiefenbach ?

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

thanx, mislila sma da radi u nekoj od bolnica....

vidim po netu da je on i za kukice i ostalo, voljela bih naci nekoga specijaliziranog za stopala....

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

zrinka, vjerujem da je dr. Bojanić pravi izbor
    ako se ne varam on je i za sportaše 'specijaliziran' (ne znam kako bi se bolje izrazila)
    jedino, velike su gužve za njega

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj zrinka prvotno napisa Vidi poruku
    thanx, mislila sma da radi u nekoj od bolnica....

vidim po netu da je on i za kukice i ostalo, voljela bih naci nekoga specijaliziranog za stopala....
    ma tiefenbach ti je super, mi smo išli u nekoliko navrata za različite stvari i baš je ono osoba koja ulijeva povjerenje.
    i što je super kod njega, možeš ga nazvati i popričati s njim o problemu prije nego i vidi pacijenta i otvoreno ti kaže trebaš li ili ne dolaziti kod njega.
    posveti se pacijentu u potpunosti i možeš ispitivati do mile volje.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni kod tiefenbaha nije leglo jer su sami starci bili kod njega , nigdje djece nikad.
    preporuka za dr đapica, radi u bolnici , ali i privatno u pol. polovina.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj lunahor prvotno napisa Vidi poruku
    meni kod tiefenbaha nije leglo jer su sami starci bili kod njega , nigdje djece nikad.
    Baš čudno, a nema foruma o klincima na kojem se ne preporučuje baš Tiefenbach i to za bebe, ja sam bila 3x kod njega, nisam vidjela starce niti jednom.

Izvrstan ortoped je i dr Ernest Irha, nekad klaićeva, danas Poliklinika Nemec (Matulji), a u Zagrebu radi jednom tjedno u Medikolu.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    Baš čudno, a nema foruma o klincima na kojem se ne preporučuje baš Tiefenbach i to za bebe, ja sam bila 3x kod njega, nisam vidjela starce niti jednom.
    potpis. baš mi čudno bilo pročitati.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Tiefenbach je vrlo ugodan za komunikaciju, i ima odličan pristup djetetu, ali on zaista nije primarno dječji ortoped.
    Svejedno, mi Andreja vodimo k njemu na kontrole, ali smo paralelno jedno vrijeme išli i na kontrole na Šalatu. Sad nam je ok i samo kod Tiefenbacha, kad smo sigurni da je sve ok i kad su kontrole zaista samo rutinske.
    Od ovih na Šalati, iz dječje ambulante, kao najbolje preporučuju Đapića i Antičevića.
    Sa Đapićem nemamo iskustava, a kod Antičevića smo bili, čini mi se savjestan i temeljit (za razliku od onih u Klaićevoj ), ali u neku ruku nam se činio "pretemeljit", pa smo i od njega odustali (preporučivao nam je operaciju koja zapravo i nije bila potrebna).
    Ekipa iz Klaićeve se poprilično izmijenila otkako smo zadnji put bili ondje, pa ne znam tko je sad tamo i kakav je.
    Što se tiče dječjih ortopeda, u Hrvatskoj ih je općenito premalo s obzirom na potrebe (to smo čuli upravo od Tiefenbacha), a u Zagrebu ih ima samo u Klaićevoj i na Šalati, ne znam ima li u još nekoj bolnici dječja ortopedija. Ili privatnici.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala svima

lunahor, odkad tebe nisam vidjela

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

htjela sam reci, nije se lako odluciti , ali pomogle ste mi svakako
    vidim da je puno bilo nekima preporuka za operacije koje na kraju nisu izvrsene tj moglo je bez njih pa se nadam slicnom ishodu ...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bojanić ne ide odmah na operacije, nego pokušava riješiti drugim putem

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj zrinka prvotno napisa Vidi poruku
    htjela sam reci, nije se lako odluciti , ali pomogle ste mi svakako
    vidim da je puno bilo nekima preporuka za operacije koje na kraju nisu izvrsene tj moglo je bez njih pa se nadam slicnom ishodu ...
    Nama su dvojica od ovdje spominjanih ortopeda preporučivala operacije.
    Prvi put, Irha, kad je A. imao svega 2 tjedna: "TO se uvijek mora operirati, bolje da se odmah pripremite."
    Drugi put, Antičević: "Pa naravno da treba operirati, pa zar ga ne vidite kako hoda?"

Na sreću, ni jedan ni drugi nisu bili u pravu

Tiefenbach je u tom smislu bio spremniji za razgovor (iako, on ga ne bi ni mogao operirati) i objektivnije nam je objasnio cijelu situaciju.

I, moram to još napomenuti, za razliku od specijalista ortopeda koji obično i nisu imali puno vremena za pacijenta i roditelje, nama su beskrajno pomogle fizioterapeutice iz Klaićeve, koje su vježbale s Andrejem i davale nam upute, i pratile ga, i kontrolirale nas kako vježbamo... za njih imam same riječi pohvale Ne znam bismo li sami mogli postići da sve tako dobro ispadne. Za razliku od Klaićeve, Šalata nema fizikalnu terapiju za djecu. Nije loše ni to imati na umu, ako se situacija može popraviti vježbama.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tanja_b.puno hvala

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kad ste vodili svoje dijete prvi put kod ortopeda zbog spustenog stopala? meni je receno da se stopala gledaju tek sa 4 godine, pa me zanima da li je to istina.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj *meri* prvotno napisa Vidi poruku
    kad ste vodili svoje dijete prvi put kod ortopeda zbog spustenog stopala? meni je receno da se stopala gledaju tek sa 4 godine, pa me zanima da li je to istina.
    Moj od 3,5 nosi ortopedske uloške. Potvrdila mi je dijagnozu i fizijatrica i ortoped.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Da dodam, u teoriji je ta nekakva granica 4 godine, ali teži slučajevi se vide i ranije.

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

meni se cini da mi mali ima ful spusteno stopalo (ima tek 2 i pol godine), bila danas kod pedijatrice, htijela sam uputnicu za ortopeda, a ona meni da je normalno da ima sad spusteno stopalo jer da se svodovi pocnu formirati u cetvrtoj godini. moja kuma je bila sa malom koja nije imala jos tri godine i doktor joj je rekao: mama di ste vi do sad. pa sad budi pametan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •