-
cure hvala na podršci.ja sam s njim prije nekih desetak dana krenula kod jedne privatne fizioterapeutkinje na bobatha.moram reć, preporođeni smo.ona s njim vježba sat vremena i to je za njega samo smijeh.počeo je hvatat igračke(doduše trapavo, al ide), sam se zarotira na bok i tak još par stvari, a radiola sam stvarno malo s njim, onako kod svakog previujanja.vojtu i dalje radimo.bila sam s njom na klontroli, dr.kaže sve super super i na kraju krene napisat nalaz i kaže, pa eto mogli bi potražit još jedno mišljenje.ja se odamh uspaničila i povuci-potegni, kaže ona na kraju, pa eto da vam još netko kaže jel se treba s njim vježbat ili ne.ja više ne znam tko tu kog j?da ne napomenem kako je napisala u dg pseudociste na mozgu kojih on NEMA.dr iz bolnice je na otpusnom pismu napisala suspektne pseudociste i zato je htjela da se napravi jedan dobar uzv jer je u našoj bolnici katastrofa i nije mu htjela kačit dg bezveze, a i ona sama je na kontrolnom uzv za mjesec dana napisala da je uredan a i vodila sam ga na još jedan bolji i i tamo je nalaz uredan.i onda ova kretenka dr napiše pseudociste koje je eto tako negdje usput vidjela da su spomenute.e onda sam stvarno zamračila.
ne želim ispast kako pljujem po doktorima jer sam i sama dr, ali brate mili, tako se ne može raditi.
ugl, ne znam koliko vojtu često radite, mi bi trebali 4 x no radimo 3 x.
ja tako budem sretna prije nego odem u taj cekin jer gledam svoje dijete 24 sata na dan i vidim šta može i onoliko koliko iz svoje prakse znam, vidim da ne kaska za vršnjacima i onda dođemo na vježbe i fizioterapeutkinja ga stavi na stomak, tutne mu igračku ispred, sačeka pet sekundi i on naravno ne kreće odmah do nje i već počinje njeno negodovanje.muka mi bude svaki put kad idem tamo.
što se bizovca tiče, znam dr.polovinu i znam da je super i sve si više mislim da ipak krenemo tamo a cekin zaboravimo.mada i te vježbe su svugdje iste, ali mislim da roditelji vježbača ne trebaju da se prema njihovom djetetu ponaša kao da su nekakvi "slučajevi" jer normalnim toplim pristupom puno više se može postići i sam rpoditelj kad nije u strahu može mirnije glave vježbati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma