-
cvijetak čini mi se da ćemo i mi uvesti to snimanje za cekin, ako ga budem nastavila tamo voditi.a ova privatnma fizioterapeutkinja iz ergovite je radila dugo u bizovcu i žena je za deset.dok ova iz cekina zna reći npr.dijete vam neće hodati ak ne budete vježbali, naginje mu glava na mjesto potencijalne hemipareze, dijete vam ima pokrete cerebralne paralize i slično.ne nama ali tako kad pričaš s drugim mamama svašta čuješ.i na kraju sva djeca izađu savršena i sve bude u najboljem redu.a ja nisam jedna od onih koje moraš zaplašit da se s djetetom radi i time me samo baca u očaj.
što se tiče plakanja, na vojtu djeca plaču jer ih staviš u određeni položaj i on mora raditi određene stvari, ali više čak nisam ni mišljenja da ga to ne boli jer ga na određenim vježbama baš moram pritisnuti.i znam da mora plakati, ali oni koji rade vojtu znaju kakav je to plač, srce ti se slama.
bili smo tri puta na bobathu i nije ni jedan jedini put zaplakao, smije se, priča, ma super.al moj mali je inače takav, hoće svakome, rijetko plače(osim na vojtu jel i kad je gladan).anpr.ni to ne odgovara fizioterapeutkinji iz cekina jer po njenom ne valja kad je dijete dobro?????da urla cijelo vrijeme ni to joj ne bi odgovaralo ili bi?ne znam više ni sama šta da mislim.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma