Pokazuje rezultate 1 do 50 od 106

Tema: Hipotonija kod beba

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ruby5 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

zaboravih napisati, ta moja fizioterapeutkinja je radila ili tako nešta s tom sanjom i baš sam joj spomenula neki dan.one su ista škola, pa mislim da je ok da nastavi ići ovdje, ona nam je ipak u osijeku!ali hvala svejedno!
    Citiraj sunce malo prvotno napisa Vidi poruku
    Draga ruby5 ja bi za tako malog klinca definitivno uvela -bobatha.Mislim da je bobath puno bolji tj razvija mi nekako sve ono što beba treba,tj potiče ga u svim pravcima.Moj savjet ti je takođe da se odmaknete malo od cekina,ako imate mogućnot da dođete do Zg tj do Krapinskih toplica gdje radi vrhunska bobath a i vojta terapeutica sa puno boljim znanjem nego Cekin.To ti govorim iz osobnog iskustva imam klinca s potešoćom.Ja ću ti staviti link,nadam se da ga neće izbrisati a adresa je fizio-sanja.net.Tamo pročitaj sve o njoj ,i mislim da će ti rado pogledat malca i ako ništa će ti dati korisne savjete ono ljudski.Mislim da ti je to u ovom momentu najpotrebnije.Mislim da te treba osnažit,jer ti si mu glavna,jer ti što napraviš snjim togom cijelog dana nemože niti jedan terapeut.Želim vam sve naj naj i da na kraju budu dobre vjesti.

amadea avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Molim vas da mi pomognete svojim iskustvom, jer sam zabrinuta za svoju petomjesečnu bebu rođenu dva mjeseca prije termina.

Neuropedijatar je ustanovio hipotoniju (normo-hipoton s povremenim opistotoničkim izvijanjima). Najviše me brine što pri trakciji glavica zaostaje za trupom i u vertikalnom položaju se još uvijek klima. Fizijatar nas je uputio fizioterapeutu s kojim nikako nisam zadovoljna jer nam je pokazao samo dvije vježbe i to ih moramo izvoditi kod kuće. Meni se odmah činilo da je to premalo, a čitajući vaše postove sam se u to uvjerila. Voljela bih čim prije potražiti novog fizioterapeuta.
    Prije svega, mogu li u bolnici u kojoj sam bila zatražiti vježbe kod druge osobe? Osim toga, da li centri poput Goljaka postoje i u Rijeci ili okolici? Ako ne, molim da mi netko iz ovog kraja preporuči fizioterapeuta koji radi po Bobathu.

Dok ne dođem do stručne osobe molim savjet u vezi nošenja bebe. Neki mi govore neka ga što više držim vertikalno, pa će glavica brže očvrsnuti. Meni se čini da je bolje nositi ga i podizati podupirući mu glavicu, a pravilnim vježbama postići njenu stabilnost. Kako sigurno i ispravno podizati i nositi bebu?

Unaprijed vam zahvaljujem.

amadea avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Još jednom molim preporuku za fizioterapeuta na području Rijeke koji radi po Bobath metodi. Ima li ih uopće?

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

A ja molim za preporuku fizioterapeuta u Osijeku koji radi po Vojti?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •