-
Molim vas da mi pomognete svojim iskustvom, jer sam zabrinuta za svoju petomjesečnu bebu rođenu dva mjeseca prije termina.
Neuropedijatar je ustanovio hipotoniju (normo-hipoton s povremenim opistotoničkim izvijanjima). Najviše me brine što pri trakciji glavica zaostaje za trupom i u vertikalnom položaju se još uvijek klima. Fizijatar nas je uputio fizioterapeutu s kojim nikako nisam zadovoljna jer nam je pokazao samo dvije vježbe i to ih moramo izvoditi kod kuće. Meni se odmah činilo da je to premalo, a čitajući vaše postove sam se u to uvjerila. Voljela bih čim prije potražiti novog fizioterapeuta.
Prije svega, mogu li u bolnici u kojoj sam bila zatražiti vježbe kod druge osobe? Osim toga, da li centri poput Goljaka postoje i u Rijeci ili okolici? Ako ne, molim da mi netko iz ovog kraja preporuči fizioterapeuta koji radi po Bobathu.
Dok ne dođem do stručne osobe molim savjet u vezi nošenja bebe. Neki mi govore neka ga što više držim vertikalno, pa će glavica brže očvrsnuti. Meni se čini da je bolje nositi ga i podizati podupirući mu glavicu, a pravilnim vježbama postići njenu stabilnost. Kako sigurno i ispravno podizati i nositi bebu?
Unaprijed vam zahvaljujem.
-
Još jednom molim preporuku za fizioterapeuta na području Rijeke koji radi po Bobath metodi. Ima li ih uopće?
-
A ja molim za preporuku fizioterapeuta u Osijeku koji radi po Vojti?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma