Vi idete u Čk i mi smo tamo bili.
Tjedan dana nakon operacije ne smije se slano, kiselo jesti...kupati i
tjedan dana nakon slijedi obavezna kontrola kod doktora. (kupanje povećava rizik od krvarenja)
Nakon tjedan dana (ako je sve u redu) već je dijetetu super, samo ako se
na moru kupa (ako uopće smije) i baš mu ode slana voda u grlo mislim da bi još moglo peckati....
Najbolje da to pitate doktora direktno.
Da, idemo u Čk, kod dr.Pavčec....
Znači, ipak bolje ne ići na more, jer kako ću joj zabraniti kupanje dok će se braća kupati...
Imala sam puno pitanja za dr., ali kadsmo bili na dogovoru za operaciju, bila nekakva fest gužva, strka zbrka pa sam pola stvari i zaboravila....
Čuj, tjedan dana obavezno ne kupanje i pranje kose, nakon toga postepeno vraćanje
aktivnostima, e sad, da li bi doktor odobrio kupanje u moru, nekako mislim da bolje ne.
Ja ne bi sigurno.
Da, ipak nećemo ići...
Velim, uopće nisam razmišljla o tome da smo planirali samo tjedan dana poslije operacije putovati....
Nekako sam mislila imamo "više" vremena između....
Kad ste vi bili? I kolko dana se ostaje u bolnici? 3, ili? (ako je sve u redu)....
Dan koji dolaziš u bolnicu je ujutro prijem i tek je drugi dan ujutro (prema starosti dijeteta) operacija.
I onda si jedan dan u bolnici (ležanje i čepići) i drugo ujutro nakon kontrole odlazak kući.
Znači dvije noći spavate.
Uzmite sa sobom sve moguće igračke i bojanke jer dijetetu u to vrijeme samo na taj način možeš olakšati boravak u bolnici.
Mi smo imali i mali TV-dvd, laptop, dobro smo se opremili
Može biti (cijeli dan) i muž sa vama, može se bez problema ulaziti i izlaziti, sestre ne rade probleme.
Sestrama jedino ne bi bilo na odmet da prođu neku edukaciju za učenje i odnos prema dijeci jer nekako
im nije jasno da sa dijecom treba biti nježan i pažljiv...
Nama je jedna davala pike bila totalno gruba i čak se kažu da roditelj ode van! Ti naravno odbiješ...
To je dijeci najteže i kad to prođe pa odradite buđenje iz anestezije onda je sve ok...
Onda samo maženje i liječenje![]()
Mi smo ujutro doveli dijete (nakon sto smo donjeli sve nalaze i bili na svim pretragama), isti dan je operiran i navecer smo ga uzeli doma nanati, na vlastitu odgovornost, s time da smo drugo jutro dosli na pregled. Doma se oporavljao 7 dana. Od tad je proslo skoro godinu dana.
Hvala Oka...
BP , jeste vadili samo treću mandulu ili sve tri?