Trebam si kupiti stick danas, a ne da mi se istraživati.
Ima li koja dobra duša koja se u posljednje vrijeme informirala da sa mnom podjeli informacije?
Trebam si kupiti stick danas, a ne da mi se istraživati.
Ima li koja dobra duša koja se u posljednje vrijeme informirala da sa mnom podjeli informacije?
i mene zanima
zapravo, ja ne bih tele2, iako je on prošle godine (kad sam zadnji put gledala) bio najpovoljniji, ali šta će mi to kad na moru nemam tele2 signala jer mi je odašiljač na brdu iznad kuće pa ne pokriva tu našu rupu![]()
Uzmi si t-mobile, ali onaj s pretplatom. Meni se taj pokazao najisplativiji. Platiš 100kn mjesečno, s tim da nemaš ugovornu obvezu.Raskineš ga kad god ti volja. Tako sam si ja prošlo ljeto dok smo bili na moru, a kad smo se vratili raskinula.
bilježim se na temu,ali zanima me prepaid mobilni internet (bez pretplate - jer će mjesečni računi jako varirati i ne isplati se uzeti bilo kakvu pretplatu - bit će mjeseci sasvim bez prometa)
Ako imate AAI@EduHr identitet (radite na školi, dijete ide u školu pa ono ima), definitivno je najpovoljniji Stick2Carnet.
Proučavam već jaaako dugo, sada ću raskinuti Tele2, jer je u odnosu na ovo preskupo.
Dakle, Stick2Carnet T-mobile 20GB prometa na maksimalnoj brzini, nakon toga po brzini ISDN 64 kbps bez dodatnog plaćanja prometa - 100 kn. Praktički mobilni flatrate. 20 GB mi je i previše za ono što trebam, a još kad ne moram gledati na potrošeni promet - meni dovoljno.
Ovo je prva usluga koju sam ponovo uzela kod njih nakon oho-ho vremena.
Ja sam uzela na pretplatu, nisam pitala duljinu. Valjda do daljeg :/
http://www.t-mobile.hr/stick2carnet/...ck2carnet.html
Znači - 1 GB + flat = 37,50 kn mjesečno
3 GB + flat = 62,50 kn mjesečno
20 GB + flat = 100 kn mjesečno
Ovo o čemu Amalthea piše, je isto što i ja koristim. Pretplata je BEZ ugovorne obveze, znači da možeš već nakon mjesec dana prekinuti ugovor. Pa ga opet sklopiti kad ti se ukaže potreba.
Zaboravila sam bila koliko je GB, ali tih 20 ja nisam uspjela potrošiti mjesečno, a puno smo surfali, i gledali slike i sl.
Meni je to savršeno.
Onaj stick za nešto malo GB što uzmeš kao prepaid mi je otišlo u 2 dana, za poluditi. A cijena sa stikom mi je bila čini mi se oko 150kn. Onda smo samo uzeli tu pretplatu i ubacili novu karticu u stick koji smo već imali.
Posljednje uređivanje od ivancica : 03.06.2011. at 11:12
A jel laptop mora imati neke predispozicije da bi mogao koristiti ikoju ovu opciju?
Ma ne, dobiješ CD-ić za samoinstalaciju programa, skroz jednostavno.
Da, javiš se administratoru imenika školskog (kod nas je to tajnica, u nekim školama učitelj informatike) i oni ti daju username/pass
Tko neće na pretplatu, na Vipu je stick 199 kn jednokratno, 1 GB je 55 kn, a Carnet korisnici imaju 2 Gb za 55 kn. Promet se zakupljuje po potrebi.
Jelka, da, stick dobiješ u kompletu.
Evo ja nazvala telefonom školu, rekla tajnici podatke o djetetu i u ponedjeljak ćemo dobiti user i pass za carnet.![]()
tele2 stick je po meni, bar dosad imao odlične cijene, tamo gdje se može dobiti signal, stvarno je bio skoro pa badava, međutim problem je u signalu, kojega nema na 80 % mjesta gdje bih ga ja tražila. živce mi je pojeo!
ja imam taj AAI identitet zbog faksa iako sam izvanredni-jel to klapa?
i sjecam se prije si i kucni net mogao imati povoljnije radi toga!zna li tko jel to još funkcionira?ili mi se isplati uzeti stick pa sa njim po doma surfati?
anatom, ja sam prije imala tu carnet kućnu vezu, ali je bila dialup. Nadam se da su nešto promijenili, odnosno unaprijedili.
ma izgleda da sada svi nude samo stickove.nema opcije kako ja to zovem "kucnog"neta
Da nadodam svoje iskustvo.Dosta ovisi gdje ćete se nalazit s obzirom na poziciju i signal.Neznam kak je pojkrivenos Car-neta...Al ovi ostali...sve ovisi kolko si daleko od Hot spota prek kojeg see svi ti stickovi spajaju; a kak kaže Ivy, nekad zna bit prava gnjavaža trčkarat po stanu s laptopom i tražit signal.
Tak da moj savjet ti je da se raspitaš kod određenih operatera koje si odabereš da ti provjere jačinu signala i pokrivenost s obzirom na repetitore.
Ako te kaj zanima, pitaj..možda sam u žurbi malo nejasno napisala.
to ti niš ne vrijedi
mi smo pitali i dobili smo odgovor da će nam signal biti super jer smo blizu repetitora.i zat smo se odlučili za baš tog operatera (koji je i bio najeftiniji)
a signala uopće nije bilo baš zato što smo preblizu repetitora, u crnoj rupi
i to nema veze s carnetom, oni nemaju svoje signale ni ništa, u potpunosti koristiš mrežu operatera kroz kojeg se spajaš, i jedino ti o tome ovisi jačina veze
Ma znam, sve kontam...A i ruku na srce osoblje po poslovnicama znam da je izgubljeno i bolje da ih ništ ne pitaš...ma ono...samo sam je htjela uputit ipak malo.Ja u Sv.Filip i Jakovu, koristim vipov stick....al veza je na dane.....malo dobra malo ne; s tim da su mi rekli da bu sad po ljeti još gore jer kao dolazi dosta turista, svi će koristit pa će bit preopterećenje...blah..
zvala sam ih-imaju ali meni apsolutno bezveze!
thx na info!
A kaj je onda ovo (što je linkala Amalthea): http://www.t-mobile.hr/stick2carnet/...ck2carnet.html
ček, ja sam lani uzela to al mi je pretplata 10 kn, a ne 100 i 25 lp je mb. i mogu ga zamrznit pa opet aktivirat kad god hoću bez naknade. stik smo platili 149 kn i još dobili dodatnih čini mi se 50 kn gratis. samo ne znam jel to još u ponudi
al ako ideš iu t-com to iz njih moraš kliještima izvlačit, nama su bili prešutili tu akciju, mi slučajno saznali za to.