Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: ne razlikuje roditelje

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno ne razlikuje roditelje

Bok.
    Imam dijete od 8 mj i imam osjećaj da ne razlikuje roditelje od drugih ljudi. Apsolutno svima se nasmije. Svima hoće na ruke. Ni mrvicu nije sramežljiv. Otkako se rodio apsolutno se svima nasmije kada ga netko pogleda i kaže mu nešto. Mogu ga ostaviti gdje hoću s kim hoću niti gleda zamnom ni tatom, ništa.Kada odemo bakama svi ga nose svima dobar. baš nikakve reakcije na to da zna tko su roditelji. Joj to me jako brine. Ima li tko sličnih iskustva? Da li je to za zabrinuti se?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Čekaj još neka dva mjeseca, pa se nećeš moći odlijepiti, a za 4 još manje. Nije za zabrinuti se, uživaj u svakom danu s djetetom. Oni se mijenjaju neprestano. I sigurno zna tko su mu mama i tata.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 04.06.2011. at 11:22

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Baš kao što je Beti rekla, uživaj dok možeš jer će za koji mjesec stići separacijski strah, pa nećeš moći ni na wc bez njega (bar je nama tako bilo). Nemaš brige !

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Savršeno normalno ponašanje za bebu te dobi. Ja bih to smatrala znakom da se mali razvio bez loših iskustava, primjećujem to često i kod moje O., ona se npr. skroz začudi kada je ljudi ignoriraju.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Baš kao što je Beti rekla, uživaj dok možeš jer će za koji mjesec stići separacijski strah, pa nećeš moći ni na wc bez njega (bar je nama tako bilo). Nemaš brige !
    Potpis!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Moj je isto jako samostalan iako ima 16 mjeseci, malkice je dakle stariji, ali se to ništa nije promjenilo. Tu i tamo se namršti na strance i to visoke muškarce crne kose, oni mu nekako ne pašu. Kad smo u parku ne ferma me 5% kad je neka ekipa ili rodbina isto tako, ja sam se već navikla, imamo svoje momente kad se uspavljujemo ili igramo, prije dok smo se dojili, il kad mu treba utjeha, al osim toga, mogu ja bit na Marsu boli njega briga. Ne sekiram se, ionako brijem da će s 18 već bit full samostalan pa mi ovo i paše :D

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Nije to nista zabrinjavajuće.Da je obrnuto tek bi se onda brinula jer je teze kad dijete neće nikom osim mami ili tati.
    Mi smo imali sreću da su sva djeca htjela svima i nije nam bio problem ostaviti ih kad idem dokt.ili negdje .Ali moja kuma ima sad malog od dvije god. koji ne zeli nikom osim mami i tati iako ima već 2 starija koji su se bez problema odvajali od njih

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Vidim da akceptira druge ljude, kada mu nešto kažu nasmije se, svima bi u ruke. Majke vršnjaka lude kako im djeca non stop uz njih, neće nigdje, srame se. ja sve gledam svog čista suprotnost, njemu svi pašu. drago mi je da nije zabrinjavajuće.Hvala vam svima!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    al osim toga, mogu ja bit na Marsu boli njega briga.
    Oooo, tako sam i ja mislila, čak sam jedno vrijeme bila uvjerena da sam mu dosadna, i da su mu svi draži od mene
    A kad sam krenula na posao, pa kad su počele drame, plač, neće nikome osim meni... Sad žalim za starim danima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •