Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 166 od 166

Tema: crocs vs. japanke vs. one tenisice za u vodu

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mi smo dobili crocs balerinkice/sandalice (nakon što moja mrvica nikako nije htjela u crocs klompice) i te mi se čine još bolje od klompica, mekše, savitljive i imaju remenčić koji drži nogicu iza (što mi se čini dobrim rješenjem za malene), sad ćemo vidjet hoće li proći na testu nošenja

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ima li netko iskustva s ovakvima http://www.crocs.eu/Crocs%E2%84%A2-C...pflopsSandals?
    Nisam pobornica otvorenih prstića za dvogodišnjake, ali neće bosonog na plažu nikako.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

nemam pojma za crocs ali mi smo svom kupili nike šlapice za vodu koje su super.zatvoreni prstići,puno otvora,brzo se suše i guba izgledaju.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

I te sam uzela u obzir, hvala, ali su se u nas rasprodale. Meni sva ta obuća izgleda kao nožni aligatori. Vjerujem da je udobno-praktična i znam da ću je morati kupiti, ali eto, ne mogu si pomoći, ružno mi je.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ah, sad nije baš uauuu, ali da služi svrsi..
    ja nisam fan crocsi pa mi je ovo bilo jedino zgodno..
    ima tema beba na moru gdje jedn forumašica pita za jedne ipanema sandalice, one su isto zgodne ali ih nema kod nas za kupiti. samo preko neta.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

a imaju i predobre Teva sandalice, slične nikeovima, ali duplo skuplje...

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Onda nećemo te Teva. Toliko o bosonogosti.

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

I mi imamo te nike sandale i super su. Nosi ih i kao obicne sandale i za u vodu. Vjerojatno izgleda nekima kao seljo beljo ali Korini i meni su super mekane, prakticne i lake za odrzavanje. Cak su se i tete u vrticu raspitivale gdje smo ih nabavile

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja sam uspjela naci jedne jedine Teva sandalice koje se zapravo savijaju, ali nazalost su otvoreni prsti. One barracuda, ili kako se vec zovu modeli zatvorenih prstiju, te su tvrdje valjda od keramickih plocica tako da nis' od toga.

Dilek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

M. obozava crocs balerinke (keeley flower flat model). Cijelo proslo ljeto ih je nosila, pa smo bas nekidan kupili nove. Jedino ih ne bih preporucila ako dijete ima malo sire stopalo, jer mi se cini model malo uzi.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li netko iskustva s ovakvima http://www.crocs.eu/Crocs%E2%84%A2-C...pflopsSandals?
    Nisam pobornica otvorenih prstića za dvogodišnjake, ali neće bosonog na plažu nikako.
    palcice, moja M. se proslog ljeta nije skidala iz takvih, i za plazu i za finjaka. Dosta cvrsto drze nogicu, pa otvoreni prsti nisu problem ( M. cesto zapinje i na ravnom). Uzela bi ih i za ovu godinu, ali ne mogu naci broj. Mislim da je to proslogodisnji model, pa prodaju samo ono sto je ostalo.

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj tigrić prvotno napisa Vidi poruku
    ah, sad nije baš uauuu, ali da služi svrsi..
    ja nisam fan crocsi pa mi je ovo bilo jedino zgodno..
    ima tema beba na moru gdje jedn forumašica pita za jedne ipanema sandalice, one su isto zgodne ali ih nema kod nas za kupiti. samo preko neta.
    imaju i kod nas ipanema sandalice, vidjela sam ih prošli tjedan u CC1 West, Baby Center...
    imaju neke ružičaste za curke i tamno plave za dečke
    za cijenu me ne pitajte, to nisam snimila...

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Eh,mi kupili nikeice. Al dobro zadovoljni smo mada su mi ove ipanemice ljepše,bude stare uspomene!

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Neli prvotno napisa Vidi poruku
    imaju i kod nas ipanema sandalice, vidjela sam ih prošli tjedan u CC1 West, Baby Center...
    imaju neke ružičaste za curke i tamno plave za dečke
    za cijenu me ne pitajte, to nisam snimila...
    Da,da, ima ih kod nas.
    Ja sam vidjela isto u CC1, na onim kao standovima sa japankama. Plave, roze i prozirne. Cijena je oko 130-140 kn
    Posljednje uređivanje od ani4 : 16.06.2014. at 17:40

Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Nama su croksice do plaže samo. Manji se još nije riješio pelene, pa je zgodno, kad mu pobjegne, samo izliti iz croksice van
    U moru su u onim ronilačkim koje se navuku. Uđu im kamenčići, ali ih bar čuvaju od ježeva.

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •