Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 166

Tema: crocs vs. japanke vs. one tenisice za u vodu

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno crocs vs. japanke vs. one tenisice za u vodu

dakle imam trilemu

nasa plaza na moru je puna ostrog kamenja i probat cu da bude bos ali nekako mi se cini da to nece ici...
    buduci da je doticna plaza na otoku morala bi unaprijed kupiti neku obucu za u more i na plazi...

crocsice mi se cine super ali mozda malo pretvrde i presiroke... iako bi u tome bio najstabilniji mozda...

ima onih japanki koje imaju gumu otraga i njihova mi je prednost sto su jako otvorene pa se noga lufta ali mozda ce mu klizit noga, nije stabilna unutra i mozda bi mu smetalo ono izmedju prstiju...

one tenisice za u vodu (kakvih ima i za odrasle) - ja ih imam i ok je, mekane su, uz nogu, ali je njihov minus to sto je cijelo vrijeme u mokrom...

dakle, da ne kupujem svo troje (jer je to financijski nemoguce) pa isprobavam na licu mjesta - sto vi mislite?
    slusam ideje i iskustva...

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

zaboravila sam napisati da ima godinu dana i hoda tek par mjeseci...

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nisu crocse tvrde, meni su one najsavrsenija ljetna obuca koja postoji, mi smo crocs frikovi (tj. ja)

u japankama noga klizi sastrane, u kroksama ne

tenisice ne znam, i u kroksama ostanu noge malo mokre ali se ne sklize, i brzo se osuse kad ih skines

jel se vec skuzilo da navijam za krokse

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

k. je od godinu dana po ljeti u njima, super je hodala

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

najmladja je prakticki prohodala u kroksama i provela u njima velik dio svog hodajuceg staza (prohodala s godinu dana, sad ima tri i pol)...

al je velik dio provela i u japankama

ja bas i ne mogu usporedjivat krokse i japanke, ko kruske i jabuke

a aquashoes sam jednom kupila djeci za ljeto i nikad vise. polomila se cijela dok bi ih navukla na nozice, oni skidaju svakih pet minuta, pa traze da im ja obujem - jer sami ne mogu, ma kazem - jednom i nikad vise. plus stalno mokre noge...

krokse i japanke si sami navlace i svlace i masalah

dakle, kad bih birala izmedju troje - izabrala bih krokse i japanke i rijesila cijelo ljeto i dio jeseni (krokse plus carape)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Crocsice nisu ni tvrde ni široke, i u njima se noga ne izvrće. Meni najsavršenija ljetna obuća za djecu (naravno originalne Crocs)

Ja osobno na plažu više volim nositi japanke, ali kad idemo na kamene divlje plaže uvijek uzmem Crocsice.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

crocsice. u tim japankicama se (barem mojoj nećakinji kad je bila tih godina) nogica izvrćala. a pogotovo kad su mokre.

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dobre su kroke, ove godine postoje i crocsice japanke- sve je isto kao u običnih, samo su otvorenije. Ja ih baš ne bih nosila ako se skače po stijenama, ali za potrebe malih bebača su sasvim OK.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja sam za krokse
    a te crocs japanke su mi baš fora, jer je naprijed zaštita za prste
    http://www.crocs.eu/crocs-crocband-t...=boys-footwear

sonči avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

I ja glasam za krokse. Moja J nosi ih od kad je zatoplilo. Imamo ih troje i to u različitim bojama za haljinice, sportiva i za dva tjedna idemo na more i tamo će ih nosit po plaži.I što je najbolje nisu preskupe. Ja ih isto nosim i možda izgledaju glomazno ali su jako lagane i udobne.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

krokse,definitivno. Moj se cijelo ljeto ne skida iz njih.Najuniverzalnija obuća ikad.
    (Doduše,sebi ih nikad ne bih kupila jer su mi ružne do bola,ali su mi na klincima čak i dopadljive).

Nadam se samo da neće izaći iz "mode".

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ako je samo za po plaži onda crocse, al ako će ih močit onda definitivno tenisice za vodu. japanke i crocse se kližu ako su mokre

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mi smo baš danas u intersportu probali crocsice i moja malena jako teško hoda u njima, jako oprezno i boji se zakoračiti, probali smo i ipanema japanke i u njima hoda super, kao u cipelicama
    na kraju nismo ništa kupili, još uvijek razmišljam što da uzmemo, bojim se da će si u japankicama razbit prstiće, ako se slučajno spotakne negdje
    još mi se najviše sviđaju neke nike lagane i savitljive sandalice s prorezima u kojima noga diše, a dobro drže nogicu

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moja je nosila Adidasove sandalice koje imaju otvorene prste i petu, ali su jako stabilne, ne sklize se nogica i sa njime moze i u vodu i u setnju.
    Imali smo i japanke sa gumicom i isto je bilo sve ok, nisu ni spadale, ni zuljale, niti se klizale.
    A imali smo i croksice i u njima je bilo sve pet.

Ove godine smo se odlucili za japanke i croksice.

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

http://shop.magma.hr/Turbo-Limac/Pap...3/Product.aspx
    mi ove kupujemo odkad smo prohodali, super su

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kroksice. iako mi je to najružnija obuća ikada i dugo mi je trebalo da ih prihvatim, promijenili smo ih bar 10 pari (sva djeca). ali ne kupujemo original nego ove po 20 kn

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Zar postoje tako male kroksice, mojoj J treba broj 18 jer je jako sitna i ima malu nogicu. Gdje se mogu kupiti original crocsice? Baš ovih dana razmišljam o tome jer na našoj plaži je baš oštro kamenje a i prilaz u more treba prohodati nekih 7-8m isto po oštrom kamenju.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

postoje i jako male. kupila sam jednoj svojoj nećakinji te minijaturne i koliko god su đentilno izgledale izdržale su cijelo ljeto skakanja, grebanja, struganja...
    nemoj kupiti original, ja sam pljunila 300 kn za original, mogla sam ih 8 pari kupiti za tu cijenu. a razlika je minimalna. nemoj pušiti one priče da se u oriđiđi ne znoje noge i ostale bajke koje sam ja popila.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Zar postoje tako male kroksice, mojoj J treba broj 18 jer je jako sitna i ima malu nogicu. Gdje se mogu kupiti original crocsice? Baš ovih dana razmišljam o tome jer na našoj plaži je baš oštro kamenje a i prilaz u more treba prohodati nekih 7-8m isto po oštrom kamenju.
    Ne znam bas da ima tako malih brojeva, barem ja nisam vidjela.

I mi smo veliki fanovi kroksi, malac ih nosi ko papuce po doma cijelu godinu. Ne kupujem orginale ali potrazim malo bolje da budu mekse a ne one klasicne tvrde s placa. Nadem po 50-60 kn u ducanima. Na plazi smo uvijek u njima.
    Posljednje uređivanje od koksy : 04.06.2011. at 18:39

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Joooj eto vidiš, meni se crocsice uopće ne sviđaju, baš su mi odbojne, ali moja kuma se kune u njih, ali kaže samo original - das se u originalu ne znoje i da su udoooobne, a ona stvarno ima problema sa stopalima i mislim da je u životu kupila 2 para cipela a da je bila zadovoljna.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I da, mi uvijek kupujemo fejk krokse , 40kn,mekane,ali i izdržljive.Namanje 2,5 mjeseca ne izlazi iz njih.

Apropos oriđiđi kroksica:
    Moja mama se prošle godine u Humanicu nije mogla načuditi kako obične gumene klompe za vrt mogu koštati pravo bogatstvo!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Joooj eto vidiš, meni se crocsice uopće ne sviđaju, baš su mi odbojne, ali moja kuma se kune u njih, ali kaže samo original - das se u originalu ne znoje i da su udoooobne, a ona stvarno ima problema sa stopalima i mislim da je u životu kupila 2 para cipela a da je bila zadovoljna.
    Pa nisu se ni meni svidale, ustvari ja osobno ih ni ne nosim, al sam jednom uzela tu na burzi jedne malcu i on se odusevio jer je napokon nesto mogao sam obuti, tad je bio puno manji. I odonda se ne skida iz njih. Da nam dozvoljavaju nosio bi ih i u vrtic kao papuce.
    Posljednje uređivanje od koksy : 04.06.2011. at 19:10

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam frikusa kojoj su krokse lijepe, pa imam i za sebe 2 para. jedine "cipele" u kojima mogu hodati satima i danima bez da me imalo zabole noge, stopala.

za klince su dusu dale, ne klizu se ni mokre ni suhe, lako se peru, totalno su mekane i ful izdrzljive. ja dam pare za original jer su ga uglavnom nosili po 2 sezone, posto su dvobroj.

mislim da je najmanji broj 21/22, a k. ih je nosila i kad joj je noga bila 19, bez problema.

sad sam im nabavila i kisne cizme kroks, a i sebi cu jedne kad ih nadem

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

koksy kak to mislis da vam dozvoljavaju? f. ih nosi kao slape u vrticu, nije jedini

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Proslo ljeto su skoro svi nosili i tete su savjetovale da ipak ne jer si medusobno uzimaju i mjenjaju se pa nastanu svade. I eto, nedaju vise.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam frikusa kojoj su krokse lijepe, pa imam i za sebe 2 para. jedine "cipele" u kojima mogu hodati satima i danima bez da me imalo zabole noge, stopala.

za klince su dusu dale, ne klizu se ni mokre ni suhe, lako se peru, totalno su mekane i ful izdrzljive. ja dam pare za original jer su ga uglavnom nosili po 2 sezone, posto su dvobroj.

mislim da je najmanji broj 21/22, a k. ih je nosila i kad joj je noga bila 19, bez problema.

sad sam im nabavila i kisne cizme kroks, a i sebi cu jedne kad ih nadem
    fala ti bože da nisam jedina kojoj se sviđaju
    u principu su sve moje cipele bakandžaste pa ne kužim to zgražavanje nad kroksicama.
    ne znam kakve su fejk, ali mislim da ovaj oriđiđi što imam ipak ne vrijedi 8x više. ne znam...
    Posljednje uređivanje od Pinky : 04.06.2011. at 19:35

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

u intersportu ima i jako malih crocsica

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

moj ih isto nosi čitavu godinu kao papuče u vrtiću. Ne znam, ja nebi dala 300 kn za original. hebeš ti to, ovako im ljeti mogu priuštiti svakome po dva,tri para, kako im se svide boje i dezeni. ja ih ne nosim i nebi ih nikad obula jer su mi ekstremno ružne a popustila sam kad su mi djeca sva oduševljena rekla da su pregenijalne i preudobne

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

eee, da smo u eu, preko weba ih ima za 10 eura. ali nista od toga kod nas, zasad

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi smo isto crocs frikovi. Svi ih imamo, a klinci cijelo ljeto provedu u njima. I na plaži i u moru i vani i doma i za izlazak. Jakov je prošle godine (sa 1,5g) imao onaj najmanji broj. Kad prođe ljeto služe kao papuče ili za doma ili za vrtić. I lijepo izguraju cijelu godinu.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi uzimamo samo originalne crocse
    imam jedne već 4 godine, po zimi su mi kućne papuče, ljeti ih nosim na plažu
    tako i MM i V
    ona ima i jedne za bazen
    i istina je da u njima noge ne smrde

a kupila sam si falše crocse - veggies, nisu bile ni jeftine i sve me sram kako smrde, nikad niučemu mi se noge nisu tako usmrdile
    http://www.timelesstrinkets.com/Shoe...iesWomens.html
    sad ću ih probat oprati, ali se bojim da će ići u smeće

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

dakle crocs, shvatila sam

ali ovaj porodiljni nas je malo financijski osusio (blago receno) pa cemo uloziti u fejkove
    ionako dete jos uvijek prebrzo raste da bi nam nesto izduralo 2 sezone - to mi u ovoj fazi zvuci kao sf

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    nemoj kupiti original, ja sam pljunila 300 kn za original, mogla sam ih 8 pari kupiti za tu cijenu. a razlika je minimalna. nemoj pušiti one priče da se u oriđiđi ne znoje noge i ostale bajke koje sam ja popila.
    e, ovo nije baš istina
    odnosno, postoje bolji i lošiji fejkovi
    ja imam jedne fejkuše koje sam kupila one godine kad su se kroksice pojavile na tržištu. i još su ko nove - nakon toooolikooo godina, a nosim ih i ljeti i zimi.
    mm-u sam isto kupila fejkuše kad i sebi, ali su bile totalni šit. odvratna smrdljiva i skliska guma Izlizale su se ispod, raspale su se, i uvijek su smrdile...očaj živi

mala je imala nekoliko fejkuša i sve su bile ok, jer kad kupujem baš biram kvalitetne fejkuše.
    ali je imala i nekoliko oriđiđi. nosi ih cijele godine. i u njima baš dobro hoda. ljeti su joj zapravo jedina obuća, ne izlazi iz njih, ni na plaži, ni po gradu, ma nigdje, stalno je u njima

sve oriđiđi koje imamo su puno kvalitetnije od bilo kojeg fejka. puno manje se habaju i puno dulje traju. i manje se u njima noga znoji jer nisu gumene nego od tog nekog materijala (doduše, postoje neki fejkovi koji imaju vrlo sličan i prozračan materijal, ali je većina baš ono guma)

i kod fejka treba paziti da imaju dovoljno dobru unutrašnjost, jer ako nije dovoljno naborana onda se očajno skližu

ovo je bio moj mali traktat o kroksicama

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

potpisujem za Krokse. Ima ducan s kroksama u West gateu, a drze ih i u Humanicu i u Hervisu. Vidjela sam i u Zadru preko puta Arsenala ducan s kroksama.
    Djeca nove original vec 4 godine , a sebi sam kupila Schecersove ( bile su nesto jeftinije) ali su dosta tvrdje.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    eee, da smo u eu, preko weba ih ima za 10 eura. ali nista od toga kod nas, zasad
    Mikka, da li možeš dati link?

I zanima me gdje kupujete bolje fejk crocsice?

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

E sad, ono što mene muči je stabilnost nogice.

Ja imam jednog JAKO aktivnog 2,5 godišnjaka.
    kada smo u parku on jako puno trči, penje se, skače...nisam nikada nosila crocsice, ali nekako mi se čini da ne drže nogu, da su široke i ona guma odostraga da nije fiksirana.

Trebam vaša iskustva, kakve su znači u sportskim aktivnostima?

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Moj jako aktivni 2,5godisnjak ih ima. Ne pada nista vise nego u tenisicama, a nikad jos ni jedno dijete nije izvrnulo nogu, niti im je u trku ispala kroksa.

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja sam svom malcu kupila gumene Puma,(ne znam kak da opišem) ko tenisičice-krokse,baš su ko tenisice s manjim rupicama nego krokse,jako su lagane,nogica ne klizi,nosit će ih i u moru i na plaži,brzo se suše.A platila sam ih bagatela,bile na popustu 50 kn

sonči avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    postoje i jako male. kupila sam jednoj svojoj nećakinji te minijaturne i koliko god su đentilno izgledale izdržale su cijelo ljeto skakanja, grebanja, struganja...
    Ovo definitivno potpisujem.......ja sam imala original i ove recimo za 50-60 kn. Razlika nikakva. Ima u West gateu dućan sa original kroksama. za to znam.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja isto glasam za crocsice. Mala je prosle godine imala neke s placa, trebalo joj je par dana da se privikne ali onda je bilo sve super. Ja sam svoje kupila u pitarellu - isto fake - i super sam zadovoljna. Jedino je mm kupio neke fejk na placu na moru, te su dosta lose bile - mislim da bi ove godine trebao "investirati" kojih 50kn u jos jedne fejkane ali kvalitetnije, a i mala je svoje naravno prerasla.
    Hodale smo u njima i po skliskim kamencicima, dobro su se drzale...

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

da i mene zanima kako znati koje su bolje a koje lošije falke crokse?
    I koliko su oriđiđi crokse u waste gateu?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ima raznih modela crocsica pa i raznih cijena. Ima i sniženja. Sad npr. vidim da one obične dječje crocsice koštaju oko 150 kuna.

Meni je smisao kupovanja crocsica u materijalu od kojeg su napravljene, nisu mi baš lijepe, pa onda ne vidim smisla u kupovanju lažnih crocsica.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    da i mene zanima kako znati koje su bolje a koje lošije falke crokse?
    I koliko su oriđiđi crokse u waste gateu?
    Ja primim u ruke i probam savit, ako su tvrde ne kupujem, moraju biti savitljive. One lose imaju bas onu losu plastiku/gumu...sta li je vec i budu onako sjajnije, ove bolje se bas razlikuju.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    One lose imaju bas onu losu plastiku/gumu...sta li je vec i budu onako sjajnije, ove bolje se bas razlikuju.
    i uglavnom smrde

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Od tog troje iz naslova teme najgore su mi te tenisice za vodu jer su cijelo vrijeme mokre. Japanke baš i nisu za tako malo dijete (a nisu mi baš prvi izbor ni za veću djecu za hodanje po oštrom kamenju, stijenama i sl. ), pa su crocsice možda najbolji izbor.
    Meni su super one prozirne sandale za more sa kopčom sa strane. Koliko se sjećam, kad sam ja bila mala jedino je to i postojalo kao obuća za more. Mekane su, uz nogu (nisu široke ko crocsice), samo nemam pojma jel to još postoji, mislim da da.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ima raznih modela crocsica pa i raznih cijena. Ima i sniženja. Sad npr. vidim da one obične dječje crocsice koštaju oko 150 kuna.

Meni je smisao kupovanja crocsica u materijalu od kojeg su napravljene, nisu mi baš lijepe, pa onda ne vidim smisla u kupovanju lažnih crocsica.
    i meni se čini da je fora crocsica baš u tom materijalu
    a i vidim da su bolje fejk oko 100 kn, a najpovoljniji original oko 160 kn (govorim o dječjim modelima, za odrasle je veća razlika u cijeni)

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mi smo danas gledali u intersportu i hervisu i za djecu crocsice one obične su 159,00kn ali najmanji broj je 21/22 i nama je preveliki. Isto se i za velike može nači onih najobičnijih po 159,00kn a malo boljih 229,00kn. Iznenađena sam jer mi je ostalo u sjećanju da su prije bile punoooo skuplje čak oko 400,00kn. Gledali smo i lažne i razlika je ogromna, tako da bih ja definitivno J. kupila original.
    S obzirom da je J. jako sitna i ima stvarno malu nogicu 18-19, uopće nismo mogli naći ništa u tom broju za vodu.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj nahla prvotno napisa Vidi poruku
    ako je samo za po plaži onda crocse, al ako će ih močit onda definitivno tenisice za vodu. japanke i crocse se kližu ako su mokre
    krokse se definitivno ne kližu.
    mi smo već tri godine cijelo ljeto u njima i po vani i na plaži i u moru.
    posuše se u minuti.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    krokse se definitivno ne kližu.
    mi smo već tri godine cijelo ljeto u njima i po vani i na plaži i u moru.
    posuše se u minuti.
    da još nadodam - i cijelu zimu u stanu i u vrtiću.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Šta nisu crocsice za tako malo dijete i još za tako kamenitu plažu ipak malo prekomotne?
    Japanke nikako, može ti se desiti da neće htjeti hodati u tome ako bi ga i malo žuljalo mežu prstima.
    Po meni su za stabilnu noge najbolje te kao tenisice...ili još bolje, one sandale na čičak. Noga mi se u tome čini najstabilnija...

A ovih sandalica na čičak ima u Peku po 129kn...
    Posljednje uređivanje od ana.m : 05.06.2011. at 17:38

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •