Citiraj ARIANM prvotno napisa Vidi poruku
Ni meni nije jasno kako mi dr. u četvrtak može reči dođite sutra da vam rečemo dal je punkcija u nedjelju ili pon,a onda mi drugi dr. sljedeči dan veli tek u pon na uzv??? Nisam iz Zg tako da ne mogu danas jer radim, a sutra bi trebalo biti nekoga tamo pretpostavljam jer ako mi je ovaj drugi rekao doći u ned na punkciju onda sigurno ima nekoga...ali kako sad da ja na svoju ruku dolazim u nedjelju kad su mi rekli u pon doći??? Kako nisam iz Zg i radim na poslu u 3 smjene i 6 drugih ljudi ovisi o meni ja već ludim pomalo i svi skupa sa mnom jer moraju svi čekat da vide kad ću ja u Zg pa onda tek se mogu posložit smjene...toliko sam živčana i nervozna i ne mogu prestat mislit o tome da sam popila tabletu za smirenje al očito nije pomogla baš jer se i dalje nerviram...ne znam kako da se smirim...ko da nisam normalna...sve si mislim da će u pon biti kasno za sve...šta vi mislite ako su mi u petak 4 folikula bila svi po 16 mm hoče li u pon biti kasno za štopericu i onda srijeda punkcija,to bi bio 14dc...inače mi je ovulacija 13 dc...
Neće biti kasno, ne brini.. U pon. će ti biti oko 20 mm vjerovatno.. Meni isto ovulacija inače bude 13-14 dan, a sad i u prvom i u drugom postupku punkcija je bila 15. dan...
Kao što je Tikica rekla, vjeruj svom doktoru i bit će sve na vrijeme...