beilana ja sam se za mpo vec i dogovorila sa svojim neurologom također i nista ja ne radim na silu ili protiv savjeta ljecnika...naprotiv...ja sam iz Labina isla cak u Zagreb se konzultirati sa najboljim nerologom (epileptologom)za to...prije nego sam mislila krenuti u mpo sam za svaki slucaj cak napravila i magnetsku rezonancu mozga(sve ok),eeg i sve neuroloske pretrage vezane za epilepsiju....uz to vec skoro 2 godine pijem folnu kiselinu(folacin)preporucena od strane neurologa i onda mi je neuroligica napisali u nalaz kako planiramo na mpo i kako se radi zdrastvenog stanja s neuroloske strane predlaze postupak ivf...i to su sve na humanoj u Ri lipo prihvatili i rekli mi da cu ici odma u ivf (prirodni ili ev.uz klomifene).....eto nadam se da je sad sve jasnije..........

ps...zvala sam Rijeku da me menga iznenadila i da je dosla malo ranije..najprije je sestra rekla da ipak dođem u cetvrtak...a onda sam ja rekla da ce mi mozda dr dat dodatnu terapiju klomifen za postupak pa nebi tila zakasnit pa je onda rekla da dođem sutra...sutra ce mi bit 3dc..tako da mi je rjeseno..nadam se i da ce dalje ici sve po planu....