Ma kažem ti ja....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivnu betu!![]()
Ma kažem ti ja....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivnu betu!![]()
Bubi pa ti si napuhana od bebice u tebi meni se čini..
a ja sam neka u depresiji... jel nekog prala depresija od klomifena i gonala?
meni se čini da mi je to od hormona, samo mi se plače
Moj muž je najviše poludio od mojih Klomifena...čak i u kombinaciji s Menopurima. Ja sam se jedan tren smijala, drugi plakala....treći ljutila da samo što mi pjena nije na usta išla itd. Promjene raspoloženja su popratne..heh... Kad hormoni polude....
ja sam bila dobro do jučer , počelo me prati samo mi se plače sve vidim crno, pa čak i ovaj postupak, ne veselim mu se onako kao inače..
strah me neki ubija ,a plačem na svaku glupost..
još su me oni jučer ispred crkve dokrajčili!
ajme ako bude trebala još jedna uputnica onda neznam sto cu..nisam blizu svog ginica a on danas radi ujutro...ja zivim na selu...nemam se kako dovest do grada da idem po uputnicu..a sutra rano ujutro moram na humanu u rijeku....i sto ako stvarno treba uputnica za taj 3dc a ja dođem bez nje nego samo s onom za ivf sto onda ?...nece me primit?ajme koma sad stvarno neznam sto cu nadam se da ce mi netko od sura sto su u RI na humanoj odgovorit na post dali treba uputnica i za to.....
Ma primit će te pa ćeš im naknadno donijet....Tako to ide..sad ne znam..ovisi od bolnice do bolnice, kao što je netko gore rekao..smao se opusti!![]()
Ma mi stalno furamo film kako nam je super, ništa nas ne pogadja, bla bla.. Što je netko rekao, na kraju smo mi tješili druge kad nije uspjelo...
A zapravo Tikica, ja sam sad dok sam bila na klomifenima imala takav napad šiza i plača, čak sam se i sa sestrom posvadjala.. Užas.. Bili kod mojih, nisam htjela ni jesti što je za mene jaaaako čudno... A i moja prijateljica ih u jednom postupku nije htjela ni piti (lagala je doktora da pije) jer joj je od njih bilo grozno..
Uglavnom, ja sad popiškila jedan onaj jeftini testić sa neta, vidi se blijeda druga crtica...
Sad moram prekopati svoje stare postove da vidim kad sam u prošlom postupku isto tako napravila pa nije bilo druge crtice (očekivala sam da će biti zbog zadnjeg brevactyda)...
ja sam od klomifena bila baš bezvoljna, tj ne znam jel bilo od klomifena, ili kaj, rekla sam MM da nema šanse da se ikad oporavim od psihičkog umora od folikulometrija, i svega ostalog, i da ne želim više nikad u nikakav postupak, dok mi je prošla M, već sam jedva čekala slijedeči postupak![]()
bubi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da je od bebača a ne brevacida
Ja sam jedan dan bila kao u 4.,5.mj trudnoce!
sad sam skroz zbunjena...zvala sam humanu u Rijeku da budem sigurna za uputnicu i pitala za pregled...rekla mi sestra u amb..da netreba uputnica i da se nitko ne pregledava na 3 dan ciklusa...pa da nece ni mene gledati..da ce to biti samo dogovor za postupak, ja sam sad skroz zbunjena i nista mi nije jasno stvarno......neznam vise nista.. odem sutra tamo pa me bas zanima sto ce mi dr reci....
Donatela opusti se, sva si u frci nekoj.. Polako, tek si krenula... Slušaj doktora i ne opterećuj se bespotrebno.. Sve će ti biti jasnije kad kreneš...![]()
Tako je..opusti se..sve ce ti reći..i ne brzaj....samo polako.....
Razlika je od klinike do klinike....
Eto upravo sam ti mislila napisati odogovor, ali ti si to već sve ispitala...u Rijeci stvarno ne pregledavaju taj 3 d.c. ja sam jednom došla na neke konzultacije i dogovarali smo se i za postupak za taj ciklus i opet sam morala doći za par dana da me dr. pogleda oni tamo pregledavaju od 7 d.c. Ja sam već bila spremna na pregled i tada jer sam tako navikla da rade u drugim bolnicama a kad ono šipak morala sam doći kasnije.
Ne znam kakva je situacija ako slučajno ideš u kratki protokol ali mislim da tamo većina ide u dugi pa se pregledava 21. d.c. i onda opet od 7. dana na dalje. Malo je drugačija procedura nego drugdje koliko sam skužila.
BUbi pa ti kažeš da imaš drugu crtu???? !!!
geceta kad je punkcija?
Da draga, lijepo se vidi, puno je slabija od kontrolne ali vidi se, nije onako pod određenim kutom
Samo me strah da nije od brevactyda, danas je 11 dpt.. Prošli postupak je test bio negativan, ali je bio 12 dpt.. Sve si mislim da ne bi bila tolika razlika zbog samo jednog dana...
Tješim se tješim.. I nadam![]()
ne nije od B. i ja sam napravila na 11dpt i imala plus.. još malo do bete draga al sad možeš svako jutro piškati testiće i gledati kako tamne!![]()
bubi to je od trudnoće, ponovi sutra pa ćeš vidjeti ako tamni a možeš i betu pa da si sigurna![]()
Uf, sad sam se i rasplakala.. to tako lijepo zvuči.. strah me..
Al naravno da ću piškati testiće, imam još ovaj jedan s neta a onda hodočastim ljekarnu
TIkice koji dan je tebi L. rekao da vadiš betu? Meni prošli put pisao 14 dan, a ovaj put 15 dan...
Ali odoh ja u srijedu, to će biti 13 dan...
Ja sm pravila 8dpt pa više nije bilo ostataka B. Test je bio negativan. Bubimitka81 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
i meni je uvijek 14dpt ali jednom mi je bio 15dpt.. ja sam poštivala rokove uvijek ali odi ti izvadi!
koliko ti ih je vratio ovaj put?
možeš slobodno i ranije, ali onda ponovi 15 dan da imaš za njega
ma ići ću ja svaki dan, nije problem
Vratio mi je 2 koja su se oplodila..
Da, mislim da ću 23. Prijateljica radi u tom labu, pa samo da se uskladim s njenom smjenom...
L. mi je prošli put pisao 13. dan da vadim jer je bio petak pa da ne čekam do ponedjeljka, ali je na kraju prekrižio i napisao ipak 14. dan jer Osječki lab radi i vikendom, zato i idem 13. dan......
joj da ja zaboravila da si ti moja sugrađanka..sretno draga! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima koje uskoro vade bete zelim velike brojke i da se pravilno duplaju..............sretno!
Mali mimi hvala na odgovoru...da izgleda da u Rijeci ne rade tako..ja kad sam pitala sestru za pregled ona se cudila ma kakav pregled na 3 dc jooooj još sam se i osramotila...ali nema veze....ja sam i prije pila klomifene ali nikad me nisu gledali u Rijeci na 3 dc nego sam isla na folikulometrije tek od 8dc ali sam mislila da je drugacije kad se ide bas u mpo postupak..(ivf) ali izgleda da je u Rijeci isto sve....ali neka glavno da ja ipak idem sutra kod doktora pa cu napokon znati na cemu sam i sto i kako dalje..dali klomifenski ivf ili potpuno prirodni...ah....sorry cure sto sam vas izgnjavila..javim se sutra sto je bilo...
Bubiiiiii,wuhu!!!!
Tikice,ja vec punktirana,pisala sam u odbrojavanje.
donatela,bolje ti takve info potrazi na mpo u kb rijeka,bolje ce ti znati reci i dobro ti cure kazu a i ja sam ti u startu rekla,ne mozes ti utjecati,slusaj doktora,sama si rekla da imas povjerenja u njega.ne nagadaj vec pusti,slusaj i radi sto ti kazu.
Klomifeni dakle:napuhnutost,ljuta na momente,placljiva i isto nekad manjak apetita
Da vam javim,sve je prošlo u redu,imale ste pravo,paničarila sam bezveze. Danas 12dc 5 folikula 21/21/22/22/22 danas u 22 štoperica i u srijedu punkcija. Dr. mi je objasnio da je kod klomifenskog uvijek malo kasnije punkcija. Nadam se da će moji folikuli izdržat do srijede.
Gaceta koji dc je tebi bila punkcija i koliki su ti bili folikuli?
Ima li itko da je bio na IVf s femarom?Ja na nju reagiram a ne na klomifene,Zato pitam
Posljednje uređivanje od Matko : 21.05.2012. at 20:35
Meni je bila ranije nego inace,na 12dc al ne znam koliki su bili:/
Bem ti testove, danas druga crtica ista kao jučer, očekivala sam tamniju.. Strah me rezultata, poludit ću do sutra...
A još su počeli i pms bolovi............
ja sam se počela napuhavati nakon punkcije nakon brevactida, pa 2dnt još više nakon druge inekcije i toliko mi je trbuh bio napuhan da mi dr nije niti dao još jedan brevactid i decapeptyl
i napuhanost je tu i dalje, trbuh kao u 5 mj trudnoće, samo je mene uhvatio poprilični hiper
tako da ti to vjerojatno nije od klomifena
a ako ostane napuhan i kad brev. ispari, vjerojatno se radi o trudnoći![]()
Posljednje uređivanje od adria13 : 22.05.2012. at 13:55
Pardon što uletavam, ali ako sam dobro pohvatala, o Vinogradskoj je riječ i folikulometrijama? Kako onda u pol 8?? Meni uvijek kažu da dođem u pol 10, jer kao prije toga dr ni ne počne pregledavata to mi je koma radi posla, rađe bi onda otišla tamo u jutro, to obavila, malo zakasnila na posao, ostala duže i bok.
I da se još prijavim na ovu temuDakle, krećemo u prvi IVF, nakon 3 AIH-a....u Vinogradskoj smo.....danas mi je 5dc, pijem klomifene 2x1 i dogovor je na to još nekoliko menopura ili gonala, no znat ću više u petak kad krećem na folikulometriju.....nadamo se najboljem.....sretno svima!!!
![]()
Posljednje uređivanje od BillieJean : 23.05.2012. at 10:13
Evo cure da vam se javim..jucer nisam nikako stigla...bila sam jucer na dogovoru,....cekala najprije da se izredaju sve folikulometrije kod jednog i kod drugog dr pa dosla napokon na red nesto prije 11 h ali nema veze isplatilo se cekati...ja sam zadovljna ishodom...opet kazem dr mi je za 10 nemogu da ga ne pohvalim....ugl popricali smo dala sam mu papire..i rekao mi je da ce udovoljit mojoj zelji da preskocimo inseminacije i da se slaze samnom da inseminacije sa dobrim spermiogramom mozda nemaju smisla kad nije uspjelo ni sa ciljanima uz klomifene ....tako da eto idem ovaj ciklus u IVF-ET ali bez ikakve stimulacije potpuno prirodni ciklus...punktirat ce jedan folikul (nadam se i jednu js)i tu jednu ce oplodit...rekao mi je da nebi bilo dobro kod mene stimulacija bilo kakva s obzirom na moju epilepsiju i da bi bilo rizicno se uopce dovest u situaciju da se vrati vise od jenog embrija jer je za moje zdr stanje to prerizicno....Rekao mi je da i sa prirodnim ivf-om u prirodnom ciklusu su prognoze jako dobre jer sam imala uvijek dobre folikule i s obzirom na moje godine(27) da bi moglo doc do trudnoce sa ivf-om ako ne u prvom ciklusu onda odma u sljedecem...nadam se da ce uistinu bit kako on kaze...i da ce se sve poklopit kako treba... jeli tko od vas išao na ivf u potpuno prirodnom ciklusu bez ikakve stimulacije i kakva su iskustva? znam da nisu rezultati kao sa npr gonalima i klomifenima i drugim ljekovima ali ipak bolje je ovako ja mislim nego da idem na inseminaciju...vece su sanse...
Kod mene ipak beta 13 dpt 159.4....
Samo me brine da nije premala....
bubimitka, za 13 dan to je dobra beta, do sutra ce ti sigurno biti 250.. cestitam![]()
bubimitka cestitam na velikoj beti od srca..... sretno i dalje....![]()
Posljednje uređivanje od donatela : 23.05.2012. at 13:51
bubimitka znala sam i čestitam, transfer je bio 3. dan?
Najvažnije je da se pravilno dupla dakle svaki drugi dan...
donatela bila ja u 2 ciklusa za redom, jedonom smo došli do transfera ali beta je bila =0 a drugi nije bilo j.s.
Bubimitka čestitam ti još jednom i ovdje!!!!
Punkcija kod mene prošla u redu,bolilo ali podnošljivo i kratko-ništa strašno. Bilo je 5 folikula, a dobili smo 3js...sutra zovem lab. da vidim kako je...
cure pozz.. kod mene prob traje vec 8 god, PCOS,nedostatak progesterona.neredovite menstruacije.a doktora mi vise preko glave sve ista terapija dabroston.e ja sam odlucila i kupila juce Klomifen nisam ni pitala doktora.,,,,sta mislite dal ispravno radim
Nisam sigurna da ti je baš pametno uzimati Klomifen na svoju ruku. Ja bih se na tvom mjestu uoči svakog postupka konzultirala sa svojim liječnikom, jer to i je jedini put. Ameami, a gdje ideš na postupke?